Thursday, December 9, 2010

Award dan Tag: Itu Aku.


sekali tajuk macam lagu kumpulan Sheila On Seven lak kan :

"Itu aku...heyy itu aku.. 

Taukah kau lagu yang kau suka

Taukah bintang yang kau sapa

Taukah rumah yang kau tuju

Itu Aaaaaaku..."


well, aku bukan la peminat fanatik kumpulan tu, sampai meroyan nak menyanyi kat sini yerr. masalah nya benda ni ada kaitan dengan benda alah yang kat bawah ni.



aku tak tahu la orang panggil hape benda pink tu. tapi aku tengok bentuk dia macam gigi bongsu jerk, so aku pon dengan suka hati namakan beliau sebagai gigi bongsu berkaler pink. gasak la nama jambu pon..dah sapa suruh kau kaler pink kan..lalalala.


okeh aku gurau kasar ek..jangan amek hati, amek jantung takpe. jom proceed. aku ni sebenarnya tanpa-suka-dan-rela telah di-tag oleh MissTeddy yang tak suka makan ayam untuk melakukan pembedahan terhadap tag ni. walau terpaksa aku buat jua demi beliau.


antara benda wajibul ghunnah yang harus dibuat ialah :

  • copy dan paste-kan gigi bongsu berkaler pink tu.
  • upload picture(s) yang cool, hot, sexy, chun, poyo yang anda ada.
  • tajuk 'Itu Aku'
  • introduce diri sendiri (aku tak suka yang ni arrgghhh!!)
  • buat atau bagi wish untuk bulan Disember ni.
  • tag 5 follower anda.

    *   *   *   *   *   *   *

Itu Aku


ok here we come for my first picture. aku rasa cool giler pic ni :


acting like a cleaner..uhh I mean a super-duper-hot cleaner. kau ada?


next, muka tak siap. there's no make up put on my face..natural beaty andthebeast and of cosla poyo :


tulang tengkuk aku agak lembik sikit, so mana-mana jerr tempat aku nampak leh landing, memang aku landing.


and the last one, picture bajet hot :


entahlah memang aku rasa hot pon, kat hall ni air-cond macam tak pasang jerk time tu.

nama aku erin...sebut betul-betul..erinnnnnn!!!
i'm forever 21..dah jangan pertikai soal umur..umur tu kan hanya satu angka.
aku dilahirkan untuk menjadi ottromen taro, tapi sampai sekarang tak jadi-jadi lagi.
aku pantang tengok teddy bear,kalau pegy kedai rasa macam nak anggut jerr semua teddy bear kat kedai tu.
aku hormat kat kucing, thats why selama ni aku tak pernah sentuh kucing tapi aku ada dua plush toy ber-replika kucing yang diberi jolok-kan Betmen jr ngan Marie (2-2 tu org kasi).
aku suka jalan-jalan..tak suka shopping(ini tipu).
garang,sombong tak kena tempat,bengis dan suka menghisap darah orang..bukan sifat aku.
aku ni ala-ala perempuan suci macam Mahsuri dulu..sifatnya semua baik-baik belaka..kahkahkah.


setop!! setop!! setop!!..kan aku dah cakap aku tak suka intro diri sendiri tengok kan aku dah sengaja puji diri sendiri tahap hyperbola.


wish aku untuk bulan Disember ni..aku harap sangat Disember aku tak sucks macam tahun lepas. dan setakat ni semuanya under control. walaupon macam nak ada masalah jerr masa awal-awal tu..tapi alhamdulillah la semua dah back to normal. syukur sangat.



yippiee..i'm done!



so dengan ini aku sangat teruja nak tag 5 lucky person yang aku pilih untuk jawab tag,dan amek award ni. mereka adalah :






those yang kena tag, sila terima darjah kebesaran ni dengan perasaan berbunga-bunga serta kembang kempiskanlah paru-paru anda tu tanda kesukaan. sekian.


chiao!

TENKS FOR READING


LIKE ITU MAKSUDNYA SUKA

3 comments:

Odd Casablancas said...

LOLOLOLOLOL, im included. Nak wat jugaklahhhh.
Thnks Erin. Weeeeeeee~

msTeddy said...

ko jd cleaner kt mana tu erin??hahaha

erin azizan said...

@odd
buat sila buat, kan i dah tag u tu...haha best kan

@missTeddy
ni kat surau dahlia, aku bedal vacum dorang. time ni nak buat projek bell aku..hahaha