Monday, April 25, 2011

Bukan Farewell Party, Tapi Majlis Jejak Kasih.


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua!


hai hai hai...macam mana semua hari ni sehat tak? dah take gud care ke belum? kalau belum, sila take gud care diri anda dengan sebaiknya...dan pesanan tak berapa nak ikhlas ini dibawakan oleh seorang doctor yang kurang bertauliah dibawakan khas dari sempadan Lautan Medditeranean nun disana. Siapa beliau biarlah menjadi rahsia kerana tidak semua persoalan ada jawapannya. ok tettt!


aku rasa enn sekarang ni mesti family KBU semua dah post entry pasal MINI-GATH a.k.a FAREWELL PARTY kat rumah budak budak ni Tatia Bulat, Erika Rain and Onie Iyoko. party la sangat kan....aku rasa kalau Parus Hilltop tengok party kami mau menangis seumur hidop apa...mana tak nya..party kami ni sempoi gila ah sebab dress code dia lain dari yang lain...yang si teruna dan seorang duda(dia ni tak pakai baju melayu pon) segak dan tampan berbaju melayu. melayu sungguh la depa semalam. yang si dara pulak anggun dan hensem berbaju kurung. kira hampir semua orang la mematuhi dress code event semalam. tak caya mai usha gambaq bawah ni..


GAYA : KUAK BEBAS



GAYA : KAMI PEMBUAT PEACE TEGAR




GAYA : DEPA KATA NI GAYA SOLEY~SOLEY



okey cukup la yang ni dulu. sebenarnya aku nak cerita satu benda yang sangat-sangat kebetulan masa kat FAREWELL PARTY ni. depa-depa yang ada semalam tau la cerita apa. saja aku nak share jugak buat tatapan dunia...semalam satu lagi kesah sedih lagi menyayat hati telah terjadi diantara aku dan seorang blogger baru yang time tu beliau belum pon lagi join KBU ni (sekarang dia dah officially jadi member KBU).


maybe semalam adalah majlis perpisahan bagi Tatia, Onie ngan Erika tapi majlis perjumpaan semula bagi aku ngan Noo Oor. err depa kata kami dua orang dok buat jejak kasih kat situ. memang jejak kasih sungguh baq hang. gila ah dah 11 tahun kot aku tak jumpa ngan Noo Oor. ekceli aku tak pangey dia Noo Oor pon since dia sendiri lebih senang di kenali ngan nama Noo Orr sekarang maka aku pon pakai ja la nama Noo Oor ni (walaupon agak kekok nak taip kat sini..lalalala~~).


SELEPAS SEBELAS TAHUN



JEJAK KASIH BETUI..



NI STOCK 2O + 3



 ERR NI PON STOCK YANG SAMA KOT LALALALA




eh..nak upload sekeping ja tapi dah jadi terkeping-keping pulak..ehehee nak buat cemana mood terlebih rajen ann..ah padahal eksaited kot. tak kesah la macam mana pon cara nya yang penting gath semalam memang terbaik. dah terbukti kan yang KBU ni sangat-sangat la terbaik..dapat menemukan semula yang dah lama terpisah macam kami ni.


segan pulak nak bercerita detik-detik pertemuan aku ngan Noo Oor masa kat rumah depa semalam. bagi yang dah tengok tu ampa abaikan je la naa..ada beberapa tindakkan reflect yang tak dapat dielakkan time tu. mujur la depa semua paham...ha ha ha saja amek hati ampa ja tu, padahal kami tau mesti semua orang dok pelik ann..kejadahnya la budak dua horang ni dok buat aksi berani mati kat situ..err tak berani mati sangat la kot..kan..kan..kan...


okeh la bagi sesapa yang nak tau cerita yang selanjutnya pasal MINI-GATH a.k.a FAREWELL PARTY a.k.a GATH RAYA a.k.a MAJLIS JEJAK KASIH semalam boleh la singgah kat SINI, SINI dan SINI. apa-apa pon buat Tatia, Onie ngan Erika..Erin nak pesan yang setiap pertemuan pasti ada perpisahan. tak perlu di tangis setiap perpisahan kerana perpisahan itu la bakal menemukan kita dengan lembaran baru. jika ada sumur di ladang boleh kita menumpang mandi. jika ada umur yang panjang InsyaALLAH bertemu lagi.


kbai!
TENKS FOR READING


LIKE ITU MAKSUDNYA SUKA

9 comments:

mr E oSk gurL said...

jeles....=(

Adi Suda said...

tudiaaaaa..kami tak nampak pown aksi berani mati tuhh..

H Y D E said...

i like the fact that when both of you meet, the place just like exploded with ur voice. and after that, angpa talk talk talk like there's no tomorrow for both... kami pun tercengang. hahaha

steady laa... hanya yang ada kat situ masa jejak kasih tu sahaja yang mengetahui.. sonok tengok angpa dua hepi....

Pakcu said...

arghhhhhhhhhhhhhh!!!!

mikro_kokus said...

lepaih nie sapa nak wat jejak kasih ngan MIKRO pulak....?????

AmOi said...

waaahhh terharuuuu. noo oor in the house! hehe. time kasih KBU.!!

meaw said...

yeayyyyyyyyy! terima kasih juga sudi datang ye :)

tiha said...

menariknya......^___^

.::.MY.s.e.l.f.::. said...

wah!!! finaz follower yang ke 100... huhuhu.. tak sia-sia banyak gambar lam entry nie.. hahaha