Thursday, April 21, 2011

Contest : Gambar Desktop Lappy!



assalamualaikum!
ok, hari ni feeling nak join kontest dah di tahap yang meluap-luap. tambah-tambah pulak aku dah di tagged oleh akak misteri yang yang sangat rockers ni kan. so first of all, would like to say million tenks to her sebab sudi lagi mengetagged diri ini.


kontest kali ni berkenaan dengan wallpaper kat desktop. memandangkan akak misteri tersebut pon nak tau wallpaper apa yang aku pakai, makanya aku tanpa segan silu dan dengan rasa megah sekali ingin menayangkan current wallpaper aku

 







 


JENG~JENG.....



 




       amacam chun tak?lalalala~~!!



okeh simple je kan? sebenarnya aku baru format lappy hari tu so tak sempat lagi nak select wallpaper yang chun-chun. dah lama-lama ni aku rasa cam best pulak pakai wallpaper ni sebabnya dekat wallpaper tu ada simbol cap Compaq. Lappy aku pon cap Compaq ja..so sebab tu la kot aku rasa malas nak tukar yang baru lagi. buat masa ni nak stick ngan yang ni dulu la.


kalau diperhalusi secara halus lagi, akan ternampak la beberapa bijik ikon kecik kat situ. ada dua software untuk edit gambar (G.I.M.P & Photoscape), pastu ada YM..recycle bin..Media Player Classic..AVG..dan sebagainya. sebenarnya aku memang akan semaksimumnya melimitkan ikon-ikon kat desktop ni. sebab aku tak suka sangat kalau ada banyak-banyak ikon..semak mata memandang..aku ni kan rockers. rockers sejati memang macam ni..tak buleh tengok benda yang semak-semak.


so I guess I'm done la kot. those yang nak join kontest ni do visit this site ogeh :



kat site ni ada semua term-term dia, selamat men-join kan diri yerr..opss lupa as for me, I wanna tag 2 orang blogger yang di kasihi ni : Kumiko Ryou and Cahaya Wany.


kbai!




TENKS FOR READING


LIKE ITU MAKSUDNYA SUKA

7 comments:

Muslimah Optimis said...

hahahahah... rockers memang tak suka serabut2 kan.. hihihi... same goes to me hanya ada tiga ikon saja di desktop... hooooo.. nak cakap orennya desktop kamu..hihi..warna matahari

nora amila ghazali said...

waaaa... ihihi

efa said...

good luck hehe ok la tu

Anonymous said...

nk aku mengarut pulak ka????huhuhu...aku nk join derrr club ahhh..mauri ran....=)

Erin Azizan said...

@cik anon
jom join...jgn la private beloog tuh..

FarAh AmiRa said...

hahahaha....wauuuu!!!!...happy nya kaler..hhehehe

..arcmabaharin.. said...

wahhh sgt la cun..

ase cm nk tarik2 je rambut.
hehehe ;p

tq join aw ;)