Sunday, May 29, 2011

BEN ASHAARI REDAH BLOG BARU JERR.




apa abang ketul ni buat kat belog aku eh? haaa jawapannya abang ketul buat segmen lagi la. segmen ni adalah kesinambungan dari segmen gegar yang lepas. kali ni syaratnya mestilah belog korang yang nak di gegar ni kurang dari 500followers. so aku ni kompem-kompem la lebih dari layak kot...teehehehe..


okok korang kalau nak join buleh kelik kat banner atas tu atau boleh je tekan kat SINI terus, dan kepada yang dah join aku ucapkan selamat bersua kenal..


akhir kata, chill selalu!
TENKS FOR READING


LIKE ITU MAKSUDNYA SUKA

29 comments:

EYFAalias said...

terjah sini :D

Cik Nadd said...

Nadd dtg sini dr belog abg ben n follow =)

anismelon said...

datang terjah sini..na join terlebih syarat..free free singgah la yup..:)

http://anismelon.blogspot.com/

FaiZaH Fyn said...

singgah dari blog BA:):)

k_Own said...

dari blog abang ben !

Syahir Ramli said...

salam terjah dr blog abg ben =)

visit mine at http://paksyahot.blogspot.com

YAYA AZURA said...

singgah dr blog mr ben...follow...186..

Dayana AZ said...

ahahaha abg ketul ? dlu dayana pn igt nickname abg ben ni abg ketul :P pastu nseb baik dpt jwb betul mse segmen tu,,
btw dayana tak dpt nk join, so dayana buat list

jom lihat spe lagi yg join (ayat skema)

http://www.herstoriie.com/2011/05/senarai-blog-segmen-ben-ashaari-redah.html

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

datang terjah blog ni dr segmen abg Ben terjah Blog Baru ... (^^,)

sue perbs.. said...

salam pknalan.. redah sini dri blog bro ben..

shat said...

BA suh datang sini say hi :D

UpProfits said...

Abg Ben ajak serbu Blog baru nih! hehe

UpProfits Latest Entry : Kisah Sebenar di sebalik Cerita Pari-pari

suha said...

cik suha xjoin pon tp nk redah gak (^_^)

ainol akasyah said...

blog ni comel sgt..dtg dari BA :)

Blog Ke 2 Di serbu Ben Ashaari

Kathy Tuah said...

redah sini ^^,

Syazana Justme said...

salam...dtg terjah blog awk plk..salam perkenalan sis!

ilman hizami said...

terserempak from blog BA.
Dah follow yr blog.
:)

admin said...

datang & follow blog ini ...ikut segmen abg ben.

aien_nad said...

nice blog....btw follow kamu...harap sudi follow ain..

http://aiennad.blogspot.com

solomolo said...

solomolo serbu situ sana sini...
selamat berblogging...
[^_^]

Famili Ceria said...

datang dari blog abg ben smbil memfollow...jom mai blog nie--- http://depalma-sp.blogspot.com/

syafeeqa said...

yeahhh datang sini :)

join segmen ni jugakkk :D

Dhia BellamiZam said...

bls kunjungn..folo u back :)

rebecca melessa said...

singgahh~ i folo u..( nyanyi lagu dg sma2)

miRa'e said...

singgah sini :)

GaRy™ said...

gary pun nak main redah2 gak...huu...huuu... gary follow cne yer...=D

''bidadariSIDIA'' said...

Assalam :)
salam perkenalan
terjah menerjah dari blog ABANG BEN ''TEN'' :P

dan terus me''MOLLOW'' :)
follow me back kalau tak keberatan :)

http://bidadarisidiahuzaifah.blogspot.com/

happy blogging ♥♥♥

mas saari said...

salam singgah dan follow blog awak yg best ni!
happy blogging dan terus berblog!

Cik Purple said...

salam kenal~~ sy terjah sini yea!:) jom singgah ke blog sy pulak..:D