Thursday, May 19, 2011

Kadang-Kadang Guru Pun Manusia Biasa #2

hari ni hari khamis so subject hari ni kat tempat tuition aku wajib la Science. memandangkan bebudak ni bakal nak amek exam kat skolah next week..err seluruh sekolah di  Pulau Pinang dikatakan bakal meng-exam-kan bebudak skolah pada hari yang sama next week. aku pon apa lagi bagi la depa buat latih tubi..acctually it is more to jawab soalan peksa sebenarnya cuma aku tak jarakkan tempat aja.


untuk 10minutes pertama selepas ujian dijalankan.


Yusof : Teacher...tengok tu Sameer dia dok tarik-tarik buku saya.


TeacherErin : Sameer siapkan kerja kamu! kalau kamu tak siap hari ni kamu tak boleh balik..stay back!
fuhh bajet nak emo pulak ann siap menjeling si Sameer lagi tuh.


selepas lebih kurang 30minutes kot.


Yusof : Teacher...Sameer kan dia kan dok pijak-pijak beg saya!


TeacherErin : Sameer!!! kamu dah siap ka belom? pasai pa dok pijak beg Yusof??
kali ni aku dah macam nak tinggi suara jugak la tapi still control lagi.


5minutes after that.


Yusof : Teacher..Sameer dok pukul kepala saya!


TeacherErin : hemmphh...dah tu tunggu apa lagi..pukul la kepala dia balik!


macam ni la kot Yusof buat kat Sameer sebagai serangan balas. 



the end.

TENKS FOR READING


LIKE ITU MAKSUDNYA SUKA

No comments: