Saturday, May 29, 2010

kawan AKU PUNYA NASIK MINYAK


yippe...sorang lagi member aku berjaya bergelar puan semalam,
so kire hari ni kenuri umah dia la..ni pon aku just got back from her kenuri.
wats de best bout her knuri is...aku dapat jumpak member-member lama time skoll dulu..hahaha..kelakar laa..masing-masing pulun dok amek gambaq..reasonnya nak upload masuk pesbuk..

kire oraiit la tuh sbb aku pon mmg nk boh kat pesbuk gak..please la bndingkan muka dulu ngan sekrang..mmg xbleh blah..ye la, kitaorg da abes skoll since dari tahun 2005 lagi..plus minus sume kire da 5thun la dah xjadik dak skola..

wuisshh ape kejadahnya aku dok citer sal zaman dulu lak ni..ok2 back to our story just now yerr..haa..pasai kenuri puan nor fariha ni sebenarnya aku tak intend nak pi pon bukan pa..disebabkan kemalasn yang terlampau ganas sebab tu la aku cam malas jer nak join..tp sejak dua hari yang lepas member aku pulun dok ajak...jadi dengan hati yang tengah robek ni aku gagahkan diri jugak tok attend majlis dia...lagi pon dia da pangey, kalu tak pi dosa..hihihihi.


tah cemana tah aku leh decide nak pi..memula pagi tuh cik fartini call tnya whether aku nak pi or tak..aku dengan konfidennya jawab aku tak mau pi..suddenly tengah hari tuh aku call fartini and mira ajak pi pulak dorang dengan tak banyak soal memang follow aku la..lagipon dorang memang nak pi aku ja..kejap nak pi kejap tak.


bebekalkan kebaya hitam yang da bertahun aku tak pakai tuh, akhirnya tersarung jugak kat badan aku..bukan paa..baju kurung sumer ada kat umah sewa aku yang kat arau nuh. yang len-len lak aku simpan kat umah aku yang satu gi kat sungai petani..so nak tanak baju tuh jer yang aku asa sesuai walaupon kain belahan dia tuh melampau2 tinggi tapi nk wat cemanakan..da daruratkan belasah jew.

awai-awai sampai dah dorang tarik soh bgambaq dulu..walaupon peluh memercik membasahi seluruh anggota badan demi nak tangkap gmbaq aku rela jua hihihi xde la gurau jer. memang sakan la dok begambaq sampai aku pon nek letih..dipendekkan karangan sejam pastuh kami pon..aku ngan member2 len laa dapat la makan..pas makan snap gmbaq gi..tak cukup kat atas pelamin..atas katil pon kitorang berphotoGEDIK jugak hahaha.


lepas ni tunggu member len pulak la kawen noh..leh gath camni gi. bukan senang kami sume nak jumpak kena ada event rasmi camni baru la dapat jumpak lagi..takpe2 aku setia menanti kad2 jemputan member2 aku yang len pulak..err aku??biler aku nak wat nasik minyak?? hahah
jawapannya seploh tahun lagi yerr...tunggu taw!!




baru sampai time nih


taaraa..pengantin tuh weii


saper kata pelamin leh donk dua org je??



inilah baju sayer..wekkss



hope to see you guys again




TENKS FOR READING


LIKE ITU MAKSUDNYA SUKA

Thursday, May 27, 2010

i REALLY LUV you



dear,
1st time i knal dgn u.
i ckp kat dri i,
OMG.
bolee thann laa dy ny..
hahaha
first time gak gayutt ngn u,
i rse u ny mcm baekk sumee.
u suke i pgl u dear.
theenn,
everytime ckp ngn u,i pgl u dear kan?
u ask me if i luv u.
yes,
i do love u dear.
tp i tau i love u as a frenzz or more than dat.
every time u text i,
i rase rnduu u sgt2.
i ske denga ur voice.
n i luvv when u sing 4 me.
(:
u want me too on9 if u were on9.
if u're not onlineee,i miss u like crazyyy.
n i rsau sgt2 bler u ta chat.
u lnsung ta bermaya.
:(
take care okee dear.
thanxx cuzz luvv me as ur frenzz.
i apreciate it.
n 4 ur questionn..
i do love u dear,
as a my best frenzz





TENKS FOR READING


LIKE ITU MAKSUDNYA SUKA