Thursday, April 19, 2012

Kenapa?

benda yang selama 5 tahun aku rahsia dari pengetahuan umum ni betul-betul dah kacau fikiran aku sekarang. makin lama aku rasa makin parah. 5 tahun aku handle sorang-sorang. aku selalu make sure tak kan ada orang bangkitkan benda ni selagi aku tak cakap papa. tapi sekarang dah lain, aku rasa tak secure sangat sebab ada yang dah tau. aku tau dia nak bantu aku keluar dari masalah ni. tapi aku la pulak..tengah doubt sama ada nak ngaku atau tak sebelum ni. serius aku terganggu gila. aku selalu pikiaq benda ni bila time aku free masa kat tempat keja. sampai tadi ada cikgu teguq aku..nampak aku termenung, tak macam masa mula-mula aku sampai sekolah tu..hinggaq. dan tadi aku rasa aku dah ada keputusan. Insyaallah aku harap keputusan aku ni betul. doakan semua nya baik-baik belaka.
TENKS FOR READING


LIKE ITU MAKSUDNYA SUKA