Wednesday, December 5, 2012

Boss Pakai Skirt Goncang Iman!

Assalamualaikum.


Aku tak pasti mana datangnya penyakit salah sebut nama yang aku hidapi lately ni. sedangkan dalam menaip pun aku mampu nak typo ini kan pulak masa tengah cakap secara live..memang peluang untuk tersalah sebut perkataan atau nama orang tu berada ditahap kritikal lah..ayam betui!


sejak 3 bulan yang lalu, lidah aku ni memang dah terbiasa bertasbih menyebut nama kak Yanie kalau nak buat apa-apa benda pun. bayangkanlah kalau nak pegi toilet pun aku laung nama kak Yanie, nak pegi berak pun aku laung nama kak Yanie..nak pegi merendek pun sebut nama kak Yanie..duit,henpon tertinggal pun aku kol kak Yanie bla bla bla bla...pun kak Yanie..pendek kata everything la semua aku refer kak Yanie...takde la sampai aku nak buat karangan 350 patah perkataan kat sini. as if kalau korang paham kak Yanie tu dah jadi satu item yang sangat penting kat aku sejak 3 bulan yang lepas..


since aku balik dari ILSAS itu hari, aku dapat tau yang kak Yanie dah ditpindahkan dok kat opis tingkat 2. perghhh macam halilintar kot bila dapat tau benda ni. aku ni dah la jenis kalau nak buat kerja pun memang tunggu arahan kak Yanie jeww dah kalau dia takde sapa pulak nak monitor aku? nak tak nak aku nekad laa tetiap pagi pegi opis bila tak tau nak buat keja konfirm aku ulang alik tingkat 2 tu. mujor la opis aku pun kat tingkat 3 ja..in case lift rosak aku terjun ikot tangga pun sampai jugak kat Kak Yanie...


tuu kak Yanie yang bertentang dengan aku..aiseh tersama pulak gaya posing kiteww yewww


ok ni team Planning & Construction half je nih ada lagi tapi muat nak masuk frame kann hakhakhak. btw abaikan budak yang tak sama gaya ngan orang lain tuh..tak paham arahan betul la dia tu..puihh.


so tadi when my boss which is seorang lelaki tulen dok sembang-sembang ngan aku sambil bagi task yang patut aku buat..tah macam mana aku boleh tersalah sebut nama dia. aiseyymennn cerita dia macam ni, aku nak suruh boss tu ulang balik apa yang dia cakap..dengan lancarnya aku pun berkata " errr benda tadi tu untuk cover area SPU kan kak Yanie kan?" time ni aku dah gigit lidah dah alamakkk jemmm aku panggil dia kak Yanie pulak dah!!! tapi aku tak sempat pun nak betulkan panggilan tu terus boss aku dari nak pegi amek file patah balik datang tepi aku. dengan slumber dia pun berkata " awat Reen, Reen nampak saya pakai skirt ka hari ni?" kah kah kah



Kan.




TENKS FOR READING


LIKE ITU MAKSUDNYA SUKA

3 comments:

Cik Puce said...

kronik dah mummy nihh..kronikk!

juicy X said...

hai mummmy reen ohh eksklusip nyaaa nma tu

Ania said...

Blognya keren! Apa Anda mau mengembangkan dan mempromosikan blognya lagi? Kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya. Kami tidak terhapus filenya dengan waktu batas. Coba servis kami tanpa registrasi:)