Sunday, December 2, 2012

Keranamu #LelakiTanpaRahim

Assalamualaikum and hello youlls!



awww rasa macam mimpi sangat sebab hari ni boleh termenaip enteri baru...makna kata terupdate lah jugak belog al-mashoor ni setelah sepulohjutaribu taun tiada prkhabaran....awwww lepas ni ai rasa macam nak update entry selalu lahhh kalau Lelaki Tanpa Rahim nak update seminggu sekali, ai pulak lepas ni berikrar akan update setiap sejam sekali..baru laa orang kateww blogger tegar kannn #muluherot..so bloggers yang konon-pemes-ames-bajet-banyak-followers teww mohon untuk bersiap siaga naaahhh.



sebenarnya jugak antara salah satu sebab terupdate entry ni pon sebab aku rasa terancam. terancam sangat dengan kemunculan semula Lelaki Tanpa Rahim ke alam blog setelah menghilangkan diri selama lebih 4562893 ribu tahun. aku takot nanti beliau bakal memberikan saingan sengit kepada Ju yang sekarang ni macam berusaha nak mengambil alih tempat Hamis Jamalikha menjadi yang terpaling pemes dalam enjin pencarian gugel tahun lepas. semoga Ju mampu bertahan dengan segala serangan daripada Lelaki Tanpa Rahim lepas ni.


ohh lupakan sebentar soal Lelaki Tanpa Rahim dan Ju yang dah memang glamer dengan kelaserannya itu. fokus kan pembacaan anda kepada isi-isi penting yang bakal saya utarakan selepas ini. first of all, saya mohon ampun dan maaf sebab dah lama gila belog ni terbiar dan terusang tanpa sebarang entry. dan disini saya ingin tekankan kepada followers semua untuk feel free to unfollow this blog. It's okay kalau nak unfollow pun sebab it wont leave me anything bad. takda effect pun actually.I dont have much time to blog as you may noticed if you follow me actively. so dari mengundang rasa ketidakpuasan di hati kalian mohon lah untuk unfollow belog ini secara suka rela naah #makandalam



tapiii tapiii tapiiii kalau #bffbloggers yang unfollow ai, iteww memang mengundang perang usus dalaman secara besar-besaran lah. kepada mereka theres no exception nahh...ai bagi peluang ni kat orang-orang lain jeww. and fyi orang-orang yang baca entry-entry ai ni adalah terhad kepada orang-orang yang mashoor. so kalau rasa diri tak berapa nak mashoor mohon mashoorkan diri anda dulu yeww..jangan nak ngade sangat tiru trademark we olss ehh...tak seswaaaii tauuu!




ok i think sampai takat ni je la malas nak karang ayat panjang-panjang..sebelum depa trace typo aku baik kita cabut dulu noh...emmmmm seyes rindu sama ummi, mama, bonda, ibu, mak, papa, dedeyh ngan abah! rindu nak laga-laga perut, nak seksersais segala usus dalam perut ni...dah lama depa tak bergegaq awwww

















awuuummm motipppp sangat tempek gambaq-gambaq camniiii....mowhorn mewmaharmy!





TENKS FOR READING


LIKE ITU MAKSUDNYA SUKA

4 comments:

juicy X said...

aku sdg mencari di mana isi penting tu???

btw kmi xleh laga perot naa sat g beranakkkk

anith chan said...

Rinduuuuuuuuuuuu

anith chan said...

Rinduuuuuuuuuuuu

Cik Puce said...

umi nih..kan setiap gambar ada lagu! *tetiba* ahahaha