Wednesday, December 23, 2009

HELLO world!

10 days more to go before registration day..emm kat mana lagi arau kampus larh!!
course ape erk??hahaha...korang akan tahu gak nanti..untuk masa ni aku lebih suke nak rahsia dulu..suprise!!

seriously aku tak prepare pape pon malas tahap nak terjun laut da ni. mati aku law mak aku tawu yang ari ni aku still gi tak mengemas barang2 aku..err jap gi la mak ek..
aku sendiri pon tak tahu pe yang patot aku kemas..baju? last week aku da masukan dalam beg..cuma pakaian harian jer yang belom aku kemas gi..actually banyk lagi benda-benda len yang perlu dikemaskan..tapi tgk la aku still lagi dok mengahadap laptop.

semalam memang aku da berAZZAM nak kemas barang ari ni..tup tup member aku datang umah lak..jadik aku pon pe lagi amek kesempatan berCHIT-CHAT la dgn die barang sejam dua hehe..tetamu datang umah mane leyh xlayan!! nak nak pulak die dah lama gile xjumpa aku..huh wajib kena layan tuh!!

dan sekarang..aku masih lagi segan untuk menggerakkan anggota tubuh aku..so aku wat keputusan mungkin 2jam dari sekarang aku nak kemas baju ataupon lebih tepat lagi sblm mak aku balik umah larrr..takot la kang dia marah aku lak.

da dua mlm aku tak online ym..satu sb aku da jemu satu gi sbb abah guna broadband..aku xkesah pon sbb hak dia. dia yang bayor bill jadi anytym aku leh kasi dia pakai. rutin malam lak da berubah dr mengonlinekan diri kepada bersembang di handphone..pe la lagi sesi kutuk mengutuk larh jwbnye.

ptg atau mlm ni aku plan nk g soping pape yang patot..hahah sian mak aku da beratus kali mengajak aku pegi beli barang2 tapi aku selalu jer wat luke lalok..natijahnye smlm dia la kuar ngn abah gi beli brg2 untuk aku..kelako tol mcm dia lak yang nak pegi arau..haha tapi xpe aku berjanji yang pasni aku akan lebih peka terhadap kes2 sebegini...in other words..aku pon nk join gi soping skili la!

mase aku ngah membuzykan diri tulih blog ni..ak dpt kol dr my beb..she's having problem nk login web ptptn..bnyk kali gak die kol..dr pagi sampi la tgh skrg nih..tym aku tgh wat entry nih!!crazy kan kan?? mmg la memula susah sket tp once da nk proceed nak ke borg tu everythng will be easy lorh..beb hope u besabor la sket ekk..

kay la have to go now..L.U//
TENKS FOR READING


LIKE ITU MAKSUDNYA SUKA

1 comment:

AQUAMUTIARA ENTERPRISE said...

uitm arau is the best place 2 study...miss my campus..send my regards to ostrich...ehe...study hard my fren...im graduated bba finance from uitm arau...