Friday, February 25, 2011

KAMI BLOGGER UTAGHA.

hello haii all..


hek eleh piraahhh nak speaking-speaking London pulak..tak sesuai betuii la.


hokehokeh..hari ni kan kami rasa kami macam nak type dalam bahasa utagha pulak la. yess fully utagha noo..rasanya semua orang paham kot bahasa utagha sebab bahasa utagha ni selalunya pronounciation dia terang, lepas tu tak susah kot nak paham. lagi pon kami cakap dalam bahasa melayu jugak..bukannya dalam bahasa Uganda pon toksah la dok buat-buat tak paham pulak..baik..abaikan abaikan kami dah stat mrapu ni.


sebenaqnya kami nak join satu grup ni..nama grup tu Kami Blogger Utagha. memandangkan kami ni memang asai usui semua keturunan utagha jugak makanya dengan ini kami tanpa segan dan silunya mempersilakan diri kami seniri untuk men-join grup tu. kami tau pasai grup ni dah lama. disebabkan keterbuzian yang super melampau tahap Dewa19, terpaksa la kami men-tangguhkan dulu entry pasai grup ni..harapnya Cik GKSB masih mensudikan dirinya menerima diri kami yang vogue ni join grup Utagha tu..heheheh ada sedikit ayat merendah diri disitu ya..


mai kita usha banner grup Kami Blogger Utagha ni sikit...


nampak dak ada 4 negeri utagha kat situ..bangga-bangga.. at last ada jugak grup blogger dari Utagha noo.


tanpa melenggahkan masa lagi mai kami nak pekenai diri kami. nama kami Erin...mak, abah, adik, tok,abang, kawan-kawan semua pangey kami erin..so hampa semua pon dipersilakan la jugak memangey kami dengan nama Erin..


dalam surat beranak dah trang tang tang dok tulih yang kami ni lahir kat Hospital Besar Bukit Mertajam, Pulau Pinang. makanya kami ni memang secara officiall-nya orang Pulau Pinang la. rasanya dah cukup kot takat ni..lagipon ni bukannya segmen Erin In Person nak sembang secara mendalam kan..so those yang from Penang jugak atau any part from Utagha ni, kami ucapkan selamat berkenalan la noo..


and opkos to Cik GKSB tima kaseh banyak la sebab jadi orang penting yang wujudkan grup ni.  kalau tak sampai kesudah la jawabnya orang Utagha kempunan nak ada grup seniri...kipidap okeh!


okeh sampai sini dulu naa, lain kali kita cerita lagi. babai!


NotaKaki : Cik GKSB..kami selalu baca entry hampa tau..jadi silent reader ja...hehehe.
TENKS FOR READING


LIKE ITU MAKSUDNYA SUKA

8 comments:

Hajar Rasdi said...

kak erin!! hajar pon da buat post nie semalam.. hehe.. =)

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

makaseh juga sudi join group ni =)

Erin Azizan said...

@hajar
oret2 akak terjah belog hajar satgi...

@cik CKSB
sesama kaseh...hehe

mikro_kokus said...

ooo....geng nie la yg bleum buat entri pasal KBU...nsb x disingkirkan.... hahaha!

Nor Azlan Mat Isa said...

ooooooo............jln2

fathiahRAIHANA said...

kami suka header mpaa . hee .

Solihin Zubir said...

erin azizan?
rsa mcm knai jaaaa...
study kt krism kan?

farahin :) said...

waa, comelnya belog. jelez muchh :(

hmm, fara from kedah.

:)