Wednesday, February 23, 2011

Otak senget mereka membuatkan otak saya juga turut senget ke arah 90 darjah Utara!

assalammualaikum..tak jawab dosa..kalau jawab ape?? saaaayyyangg!!!


yess aku tau..semua orang mesti dah familiar kan dengan ayat "tak jawab dosa, kalau jawab..sayang" si Maria Elena Zarul yang chun melecun tu kan..pssstt sumpah tak sangka yang beliau mempunyai otak yang agak senget..oh maaf bukan yang agak senget sebenarnya..tapi memang terlalu senget la otak beliau tu.


aku memang suka giler baca belog Maria..tapi lagi suka kalau tengok video dia..selumber rockers jah...cuba tengok video dia yang tribute to Cikgu Shida tu..memang sempoi habess ann. berpuluh-puluh kali aku repeat part Maria nyanyi tu..gilerr la..hahahaha


okeh hari aku nak share pasal hobi terbaru aku. al maklum la minggu ni je yang free pon so..time free ni la aku skoodeengg youtube habes-habesan...kalau bercakap pasal youtube ni ann..mesti ramai yang dah kenal ngan nama-nama femes kat youtube macam Anas Kok, Matluthfi90 dan seorang lagi yang super femes sapa lagi kalau bukan Anwar Hadi..pergghh accent dia beb..macam nigger kot. *aku main petik je nama-nama-depa yang aku suka*



matlutfi90


Anwar Hadi...


semalam aku dah khatam semua video mathluthfi..muka innocent dia memang rasa macam nak bagi penampar je..macam mana la dia boleh buat muka macam tu? sumpah kelakar..so hari ni aku tengah cuba nak meng-khatam-kan AnwarHadi punya video pulak.


ada yang membandingkan Anwar Hadi ngan Matluthfi. sapa lagi best. bagi aku Anwar Hadi ngan Matluthfi masing-masing ada cara tersendiri kot. kebanyakkan video dorang bercakap pasal keadaan sekeliling yang memang make sense pon. dorang punya point of view tu sangat realistik. mesej yang dorang nak sampaikan tu pon memang tepat. mudah paham kot.


ada jugak yang bandingkan Anwar hadi ngan Maria Elena sebab gaya percakapan dorang yang hampir-hampir sama. honestly masa first time aku nengok video Anwar Hadi aku pon rasa yang dia ni ada gaya-gaya macam Maria Elena..tapi takde la aku kata dia tiru si Maria. bila dah lama-lama tengok..dah boleh tau dah yang gaya Anwar Hadi ni bukan dibuat-buat..memang dah semulajadi kot macam tu..perghh tak boleh belah gaya macam dah lama ja kenal ngan Anwar Hadi ni kan...hahaha...


okeyh la..sebenarnya aku cuma nak highlightkan kat sini tak kesah la Maria Elena Zarul ke, Matluthfi90 ke..Anwar Hadi ke...masing-masing ada gaya tersendiri kot. dorang ada trademark masing-masing pulak tu. lagi satu apa la nak dikecoh-kecohkan sangat entah..sedangkan Anwar Hadi ngan Matluthfi pon dok support-men-support each other ampa pulak yang nak gadoh lebeh-lebeh..*dan dan keluaq utagha*


so tak payah la susah nak gadoh eh pasni..aku suggest kalau rasa nak gado..pegy ah tengok video bebudak ni..sure gelak sampai putus urat kentut.


okeh chiao!
TENKS FOR READING


LIKE ITU MAKSUDNYA SUKA

No comments: