Wednesday, July 6, 2011

Life Is About What?





ok, hari ni tersangat la penat amat mencengkam naluri nestapa. macam ni la aku bila jobless hari-hari pegi buat keja tak berpaedah. tapi best apa kan sekali sekala macam ni. tapi kalau dah namanya Erin ni bukan sekali sekala la..sampai kadang-kadang aku pon dah bosan hidop macam ni hahaha..bunyi macam pelik ann tapi tu la cerr pikir tengok, apa bestnya hidop kalau hari-hari enjoy kan? macam tak challenging langsung ann.



dan untuk menghilang kan bosan yang terlampau amat ni..terpaksa la daku mencari kerja lagik..pelissss i need a job yaww..tolong la call aku untuk hire apa-apa job pon aku sanggup ok.



yang desperate takot mati kebosanan,
ERIN AZIZAN.
TENKS FOR READING


LIKE ITU MAKSUDNYA SUKA

3 comments:

JIJI YU said...

tak meriah le kalo hepi je manjang.

LK said...

yang yan, kamu bukan cikgu ke ? dah berhenti ke?

ArulchelseA said...

knpa la tido kat situ tu.. letih sgt kot..lain kali pesan nk tido g blik umah.. kih kih kih..