Thursday, November 3, 2011

Rindu Boyfriend.

The Three Muskeeteers



rinduuuuuunyaaaaa kat boboish 3hoorang nih! selalu kalau keluar ramai-ramai mesti aku stuck naik keta sekali ngan depa ni. macam-macam peel ada..2orang dah memang fanatik Japon. yang sorang lagi tu old skool sikit...apa-apa pon kombinasi mereka bertiga kadang-kadang mampu untuk membuatkan aku nak ketuk kepala sendiri...



kalau nak tau sebabnya kena ah naik keta ngan depa ni..baru la tau sendiri..



ok chiao!



TENKS FOR READING


LIKE ITU MAKSUDNYA SUKA

1 comment:

emy|farid said...

haha best ngan bebudak lelaki ni, perangai memang terbaekk