Friday, November 25, 2011

A Glimpse Of Aamir Khan.

a big hug and also jambu



previous entry aku ada sebut yang aku tengah ketagih dengan Aamir Khan kan? okay okay..aku tau sum people mesti rasa macam eyewwww groossss sangat tengok cita Hindustan...karat tau...hah karat marat..to hell la sume tuh..yang pastinya ketagihan aku ni dah tahap nazak..rite now kau boleh jaa tanya apa maklumat pasal Aamir Khan...semua aku hafal macam aku hafal buku sejarah SPM dulu...perghh sebenarnya aku agak kagum jugak la dengan pengetahuan aku sekarang ni...penuh informasi terkini pasal Aamir Khan..hahaha.



kalau Mikro ngan Abang Naim dah specialised dalam arena Japan punya muvie...maka aku pulak dengan bangganya nak memspecialised kan diri aku dalam arena Hindustan punya muvie pulak...tapi Aamir Khan punya muvie je la. muvie-muvie hindustan yang lain aku belom mendevelopkan minat hew hew hew.



dalam banyak-banyak cita yang Aamir Khan belakon..aku paling minat sekali cita Fanaa. penah sekali tuh selama 3hari berturut-turut aku dok tengok cita tuh jaa...sampai kan pi sekolah pon tak senang sebab dok teringat nak balik pasang cita Fanaa...memang kritikal gila time tu...aku ni selalunya payah ah nak spent masa berjam jam untuk tengok muvie...tapi bila dah kena penangan Hindustan ni aku dah tak kesah kalau nak spent sploh jam pon depan lappy....perghhh dunia dunia...




ni first appearance dia masa dalam cita Fanaa..walaupon agak serabot...tapi tetap hensem dihatiku lalala



yang ni masa dia dah jadi terrorist...lagi kacak kot time jadi terrorist ni...nak-nak pulak masa dia act dekat KLIA tu...perghhhh versatile habesss owh..kalu la ada lagi sepuluh orang terrorist yang kacak macam ni mesti  banyak pompuan yang willing nak jadi Zooni Ali Beg tu kan...termasuk la aku sekali hahaha!




dalam koleksi aku sekarang ni masih berbaki 6 muvie Aamir Khan yang aku belom tengok..rasa macam sayang pulak nak tengok semua sekaligus..thats why aku hold sekejap..cari gali lagi muvie-muvie dia yang lain..buleh dikatakan koleksi muvie yang aku ada ni dari yang old muvie sampai yang paling latest cita Dhobi Ghat tu aku ada. appearance Aamir Khan dalam muvie Ghajini memang terbabow ah...body dia time tuh buleh beat ngan Salman Khan kot..buleh buat hati wanita-wanita sedunia cairrrr wa cakap lu...




Ghajini look



seyes tak nampak macam forty sumthing pon...awwwwwuuummm



okay okay enuff. aku rasa cukup la aku meraban pasal menda alah ni. aku penah confess kat Wani pasal ketagihan melampau aku ni. walaupon aku tau beliau macam...ah sudah budak ni dah buang tebiat...tapi aku apadehal..aku cita jugak tak kesah laa aku dah memalukan beliau dengan ketagihan aku ni..janji dia ja yang tau...orang lain tak tau...hahaha.



NotaKakiErin : errrr best jugak enn cita hindustan ni....semua cita nak good good aja..
TENKS FOR READING


LIKE ITU MAKSUDNYA SUKA

7 comments:

fRaMe+LenSeS said...

where have u been dik? abg da rdu da ni..

cintatulip said...

hahaha.. ju dok cita ampa keja layan hindustan.. y kami korea.. elok la kan!!!! hehehe :P

rara pinkmafia said...

wahhhhh peminat sungguh ni.

fRaMe+LenSeS said...

tapi kan dik, watak dia banyak watak bagus2 skg ni. cerita ada makna. ;) abg suka.

Erin Azizan said...

omemmm....abg badh tgk cerr hindustan tewww

Qamaruls said...

shah rukh khan gak the best. sbb mase aku kecik2 dulu die slalu dodoikan aku nyanyi lagu hendustan.

Ain Dzaya said...

AMIR KHAN..tak cool!