Tuesday, August 9, 2011

Personality Test!

acttually dah lama aku nak buat benda ni sejak-sejak aku konpius ngan diri sendiri beberapa bulan yang lepas. tapi time tu aku konpius sekejap je ala tu pon sebab aku nak amek MEdSI test. mujur jugak aku tak mengalami komplikasi kecelaruan identity...kalau tak kompem aku tak buleh nak agak aku ni laki ka pompuan kan...kikikiki


ok aku yang sebelah kanan tu eh..see see imma girl kan..beside me Hidir seorang abang kawasan..emm lelaki ok.


so macam biasa la bila kita nak test diri sendiri mesti la ada beberapa soalan yang patot dijawab. aku dah completekan semua soalan tu dan resultnya : 


Your view on yourself:
You are down-to-earth and people like you because you are so straightforward. You are an efficient problem solver because you will listen to both sides of an argument before making a decision that usually appeals to both parties.

The type of girlfriend/boyfriend you are looking for:
You like serious, smart and determined people. You don't judge a book by its cover, so good-looking people aren't necessarily your style. This makes you an attractive person in many people's eyes.

Your readiness to commit to a relationship:
You are ready to commit as soon as you meet the right person. And you believe you will pretty much know as soon as you might that person.

The seriousness of your love:
You like to flirt and behave seductively. The opposite sex finds this very attractive, and that's why you'll always have admirers hanging off your arms. But how serious are you about choosing someone to be in a relationship with?

Your views on education
Education is very important in life. You want to study hard and learn as much as you can.

The right job for you:
You're a practical person and will choose a secure job with a steady income. Knowing what you like to do is important. Find a regular job doing just that and you'll be set for life.

How do you view success:
You are afraid of failure and scared to have a go at the career you would like to have in case you don't succeed. Don't give up when you haven't yet even started! Be courageous.

What are you most afraid of:
You are afraid of things that you cannot control. Sometimes you show your anger to cover up how you feel.

Who is your true self:
You are mature, reasonable, honest and give good advice. People ask for your comments on all sorts of different issues. Sometimes you might find yourself in a dilemma when trapped with a problem, which your heart rather than your head needs to solve.


sapa nak try buleh tekan SINI


komen aku untuk result personality test ni...semuanya agak bertepatan dengan aku..maksud aku most of the answer memang ada ciri-ciri aku kat situ. aku taktau la apa pandangan orang luar kat aku, tapi mengaku segala yang negetive yang dimentionkan memang betul. macam tu jugak untuk yang positive komen. well..kalau sesapa yang dah penah kamceng dengan aku tu kompem la dia tau buruk baik aku kan.


ada orang cakap kalau kita nak kenal dengan lebih rapat tentang seseorang, kita perlu tanya kepada musuhnya. mungkin musuh itu tahu dapat memberitahu segala kelemahannya. so those yang terasa ingin nak be friend ngan aku cerr try cari sapa musuh aku..tu pon kalau ada suruh dia statekan satu persatu kelemahan aku. aku pon kadang-kadang teringin jugak nak orang bagi feedback yang negavite..bukan apa untuk kebaikan bersama jugak kan..mana tau aku buleh ubah apa yang ampa tak suka..betol tak?




TENKS FOR READING


LIKE ITU MAKSUDNYA SUKA

3 comments:

zezolla_atin said...

abg kawasan nampak bz . ahhahaha

H Y D E said...

ni apa kena buat test-test time pagi buto ni? hahaha

visitme@FaTiN cOrNeR said...

best..nk try jgk lah..!