Thursday, August 18, 2011

Iftar.

alhamdulillah syukur selesai jugak majlis berbuka puasa hari ni bersama bff terchenta! well to tell the truth aku sebenarnya macam cuak jugak kot-kot la tak dapat attend majlis berbuka tadi tu..mana tau saat-saat genting kena cover staff pulak..tak ke naya namanya. tapi syukur sangat-sangat sebab it went well...sama seperti yang di plan-kan. untuk itu terima kaseh kepad organize majlis....ciss jangan main-main bukak posa ngan bff pon ada organizer ok..formal habes!


aku pon pelik..hari aku punya energy memang tip top habes. dah la semalam aku cover dari pukul 9.30pagi sampai 11 malam...pagi ni masuk pukul 9 lagi habes 5.30 petang..energy memang ditahap membanggakan la luar biasa power! aku rasa sebab aku exited kot nak beriftar bersama bff tu yang buleh jadi luar biasa power tuh.




dalam gambar ni ada lagi beberapa orang bff yang tak dapat attend. tak payah mention nama kot sebab dorang tau sendiri kot sapa dia yang bff tu well hopefully hari raya ni semua bff dapat gath sama-sama. dah lama kot tak jumpa depa semua Y_________________Y




TENKS FOR READING


LIKE ITU MAKSUDNYA SUKA

4 comments:

fathiahRAIHANA said...

wahhh bestnya bukak posa ngn mmber ^^
ni baru nak ngatur , hehe

mR.sAm said...

xajak pon kn....

mikro_kokus said...

hahaha~ awai buat entri...?? :p

♥yaya budak suka embun♥ said...

bestnya bestnya..
rindu nk jumpa ern :D