Saturday, August 20, 2011

Kerja Oh Kerja.





bila aku tak cukup rehat. tidur pon tak henamblasjam sehari maka penyakit selsema manusia pon menyerang! dah la aku keja full time hari ni..mujur tak pengsan kat tempat keja kalau tak dah jadi satu keja pulak orang nak resque aku. 


tetiba ja aku rasa best sebab dengan keadaan aku yang tak sehat ni aku buleh cover sampai 13jam 30 minit hari ni..perghh memang tak pernah mimpi kot. dah la aku ni jenis yang degil, tak suka orang tengok aku lemah sebab tu aku bertahan jugak. walaupon semua staff dengan assistant manager macam dah cuak tahap babas (bukan rempah baba's ok) sebab tengok muka aku dah pucat, tapi demi prinsip aku nan satu tu aku tetap terpacak sampai ke titusan detik jam yang terakhir! oh Ern sangat tabah..lain kali cabar la lagi. ingat aku tak buleh buat ka? dah aku buat depa pulak yang cuak...adesss...



so lepas ni aku berget ready nak cover full time selama 2hari minggu depan..hopefully aku buleh cepat-cepat sehat...aminnnn!

TENKS FOR READING


LIKE ITU MAKSUDNYA SUKA

2 comments:

mR.sAm said...

xsihat mkn ubat tampal kokyak..hahaha
perghh komitmen pntig..kan2..

zezolla_atin said...

kak erin ! cepat2 sihat taw . i luv u !