Tuesday, June 21, 2011

Kita Berbeza Tapi Kita Serasi.



PLAY LAGU NI DULU BARU TANGKAP FEEL.


would like to dedicate this song to my Wani, my Dinie, my Oddie, my Umma, my Macek, my Bibik. eventhough kita semua jauh, tapi percaya la aku still ingat kat korang..apalah hidop aku without you guys yang banyak support aku dari belakang.



kita sering meminta untuk dihentikan masa supaya kita akan kekal bersama tapi sedarkah kita putaran waktu yang kita sangkakan musuh utama kita itu banyak mengajar kita erti persahabatan yang menuntut kita untuk lebih menghargai antara satu sama lain?



terlalu banyak untuk aku ungkapkan satu persatu tentang erti persahabatan kita. dari saat pertama kali aku kenal korang sampai la sekarang...terlalu banyak..aku cukup beruntung kan sebab korang bestie aku yang kenal antara satu sama lain..walaupon korang dari background yang tak sama. yang penting bila aku bawak lepak korang dapat adapt situasi tu..sama-sama boleh masuk kepala. itu yang aku mau.



aku just nak korang tau yang aku akan selalu ada untuk korang. aku tak tau macam mana nak cakap tapi yang aku tau korang dah jadi sebahagian dalam hidop aku. kita semua dah pernah harung susah sama-sama, happy sama-sama...and now aku rasa kita patot teruskan benda tu kan...share our happiness sama-sama walaupon aku dah jauh dari korang tapi aku nak korang tau yang aku sentiasa ingin ada untuk korang.



percaya tak yang aku pernah ada impian nak gather kan semua bestie aku sama-sama. aku tau bunyinya macam imposibile kalau la bestie aku tu sorang dua boleh la aku handle tapi ramai kot..well kalau la betul-betul jadi macam yang aku impikan ni aku rasa aku mesti menangis terharu 40hari40malam apa sebab tak percaya dapat buat benda ni...tapi kalau jadi la kan aku rasa tu la hadiah yang paling indah dalam hidop aku...kalau jadi la....


oddie masa kat penang



my babes...sebahagian je ni...



kakak emy, umma, macekkkk and the gang miss youuuuuu



ottosan, me and ehh Dinie pon ado kat belakang tu



masa kat rumah ayah Mie (ayah angkat kitorang)..sejurus sebelum kucing mereka membuat onar kat aku heh...



yappp walau sejuta kali pon aku tetap nak cakap jugak yang aku sayang korang sangat-sangat. aku appreciate gila korang dalam hidop aku. semoga ALLAH akan terus memanjangkan jodoh antara kita. kawan-kawan....aku sentiasa rindu korang ok..






TENKS FOR READING


LIKE ITU MAKSUDNYA SUKA

7 comments:

iQa said...

sobsobsob saya sedih..saya terharu..saya pilu.. saya tak tahu awak pon sayangkan saya..saya tak sangka awak ingat lagi kat saya.. sobsobsob..kau dah aku kita berbeza namun dihati kita serupa-inginkan kisah kita terus utuh mencoret cerita..auww jiwang seh..
piss piss: i miss u darlll

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

beb suka lagu ni... tajuk apa der?

Erin Azizan said...

@iQa

jgn over boleh tak? bahaha noo la kidding kay..you are the best thing dlm hidop aku..mcam mana aku buleh lupa? sentiasa rindu kamuu

Erin Azizan said...

@cikGKSB


ya sudahlah..by bondan. syookk ann lagu ni?

farahin nasir said...

lagu best.. :)

singgah bace entri n follow skali..
slamat bknalan.. :)

LK said...

@Erin Azizan-bik
bik, dihati aku ada kamu.. sentiasa.. hingga akhir hayat..

ohw pullliisssssssss jiwanng terlampau

Odd Casablancas said...

i love all my frens. and u one of them. Friend forever dude.