Monday, June 20, 2011

Setahun Sudah.

where shud I start this emm....
























still thinking where shud I start this....pheww  well anyway semua gambar kat atas ni was taken last year, sumwhere around June. dah hampir setahun pon kan. sebenarnya aku pon tak pasti motif aku letak semua gambar ni. yang pasti aku rasa aku nak post something about this guy..


tak banyak yang aku boleh cakap pasal dia. aku rasa frens yang rapat ngan aku tau la friendship aku ngan dia macam mana. kadang-kadang orang pon tak paham kami. hari ni boleh gelak sehebat-hebatnya lepas tu besok main sentap-sentap..then ada la adegan korean tak berapa nak korea sangat la bajet nak pujuk-pujuk pastu emo balik. well dia memang suka buat gila pon. nampak tough tapi dalam hati sensetip amat. by the way he's a sportman. tengok body dah buleh tau ann.


sebenarnya dah setahun kot aku tak jumpa budak ni. yeahhh last time jumpak masa dia datang umah aku sebelum dia balik Shah Alam for good. dah lama jugak la tu. honestly untuk setahun ni aku rasa bangga dengan dia. sebabnya dia selalu jadi pemula untuk semua benda. dan aku tau dia tak pernah lupa kat aku. itu aku confirm. aku tak tau nak cakap macam mana..tapi aku rasa tak keterlaluan sangat kot kalau aku cakap yang budak ni pernah jadi seseorang yang sangat bermakna untuk aku dan aku harap aku jugak pernah jadi seseorang yang sangat bermakna untuk dia.


aku tak bermaksud yang sekarang aku dah lupakan dia. no! aku still ingat kat dia. mungkin cara aku ingat tu dah tak macam dulu, sekarang ni kalau ingat pon just pendam dalam hati je la. kalau dulu aku ngaku setiap benda yang aku buat yang boleh membuatkan aku ingat kat dia, aku akan terus text atau call him on the spot. but now not anymore. tapi tu la..orang kata kalau kita ada chemistry semua yang kita rasa orang kat sana pon boleh rasa. FYI aku ngan budak ni boleh dikatakan ada line chemistry yang sangat bagus.


aku bagi contoh ye..selalunya kalau aku teringat kat dia, dia pon akan teringat kat aku at the same time dan dia yang akan call aku time tu jugak. boleh tak?? dulu aku selalu rasa benda ni macam co-insidence ja, tapi dah bila dah lama-lama aku rasa macam chemistry kami still kuat walaupon masing-masing dok jauh.


dulu before dia tinggalkan aku dia penah cakap yang dia risau kat aku. macam mana aku nak teruskan hidop without him? yapp aku ngaku time tu aku sedih gila. aku sendiri tak pasti macam mana my life without him...tentu terok. rasa yang sama macam mula-mula aku rasa time Wani tinggalkan aku. aku admit jugak la aku banyak depends on him. I mean dia banyak layan kerenah aku yang ngada-ngada ni. senang cita masa Wani tak dak ngan aku dia yang amek position Wani tu.


sebenarnya aku dah cuba tabahkan diri yang aku terpaksa berpisah ngan dia berbulan sebelum tu lagi. tapi still aku tumpah air mata jugak lepas dia pergi. sedih tu tak payah cerita la. sampai aku terpikir yang aku ni memang tak akan boleh rapat atau berkawan ngan sesapa pon. kalau aku rapat jerr mesti hubungan tu akan berakhir dengan perpisahan dan semua orang-orang yang aku sayang mesti akan terpisah jauh dari aku..aku dah rasa benda ni sejak dari zaman sekolah lagi.


aku tak pernah pikir yang aku akan sedih lagi lepas Wani ngan Odd jauh dari aku. tapi aku silap. aku sedih lagi bila turn dia pulak tinggalkan aku. sebab tu la dia pon pernah terpikir buleh kah aku survive tanpa dia. aku sendiri pon time tu tak berani nak kata apa. tapi sekarang dah setahun..setahun dah aku hidop without him. kalau boleh aku nak dia tengok dan bangga dengan aku sekarang. aku nak dia tau yang aku dah tak mudah menangis sekarang kuat dari emosi dan yang penting life aku tak sucks macam yang aku pernah pikir.


aku tau dia mesti happy tengok aku macam ni. sebab dia penah cakap apa saja yang boleh buat aku happy mesti akan buat dia happy jugak.


Muhamad Dinie Bin Ramli if you reading this, just so you know aku selalu sayang kat hang. well mungkin hang rasa aku dah macam berubah kan..tapi deep down inside my heart aku really appreciate friendship kita. dah bertahun hang hidop ngan aku..mesti hang dah kenal aku macam mana kan..dan aku pon really appreciate jugak sebab hang penah buangkan ego hang untuk aku. itu benda yang paling buat aku terharu sangat-sangat. terima kaseh sebab pernah jadi Seth Tan untuk aku walaupon tempoh tu singkat tapi aku akan sentiasa ingat. dan terima kaseh jugak sebab sentiasa ingat tentang semua benda yang penah kita buat sama-sama..you will always be my abang, my abah, my darling, and my best friend forever!








 tenks for everything MrBFF....I Miss You <3





TENKS FOR READING


LIKE ITU MAKSUDNYA SUKA

14 comments:

Muslimah Optimis said...

huiii.. xtau nk cakap apa tapi nak komen jugak sebab dah baca sampai habis..hihi..

♥yaya budak suka embun♥ said...

nampak serasi bersama...:D

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

anak mami ka ni??

hehe

juicy X said...

OH SUWITTTTTTTTT.NI KE YG KITA GOSSIPS DLM KETA RITU?

Erin Azizan said...

@MO

komen jaa jgn salah paham naa setahun dulu banyak cita

Erin Azizan said...

@yaya

serasi bersama...yess he is my abang he knows everything about me..plus he is sooooo sweet.

Erin Azizan said...

@cikGKSB

nope..dia ni budak shah alam..bajet nak jdi penang..tapi slang utara ke laut la...

Erin Azizan said...

@jucy


yess its him...=)

cintatulip said...

fuyo.. bff laki.. besnya

Dinie Berr said...

Haiya..... Bikin malu gua sahaja la lu ni..... hahahaha

Erin Azizan said...

@naqiah

sama aja..laki pompuan pon..tapi lelaki ni best sbb depa tak bnyk kerenah

Erin Azizan said...

@dinie

LOL..lu malu? gua rasa lu tengah kembang kempis kot skrg ni..well anyway this is how ai apreciate yu in my life..miss yu bro.

mikro_kokus said...

<----tak tau nak sedey ka......... suka ka.....hahaha! buleh dak mcm tu...??

Dosh Saleem said...

Dini? my school mate time kt saser.haha