Thursday, June 9, 2011

SAYA MEMANG SUKA TAYANG BOYFRIEND SAYA, KAU SEBOK PEHAL? KAU ADE??

first of all I wanna wish happy Khamis day to all of you...and assalamualaikum!


secara jujur lagi berhikmah serta dengan tawaduknya aku rasa post title aku ni sangat annoying dan aku rasa macam nak hentak ja kepala kat dinding sploh juta kali sebab letak tajuk bonggoks camni. tapi apakan daya aku terpaksa..oh maafkan aku belog..sebab dah menodai mu dengan cara begini......maafkan aku maafkan aku maafkan aku!!!! feeling menejerit kat tepi pantai bajet buat drama melayu 


ok time to serius. aku rasa mesti semua orang pernah jumpa kan kat belog-belog budak perempuan yang ala-ala pinkish yang masih bersekolah kat sidebar dia letak gambar boyapren dia sebesar-besar alam. lepas tu caption dia mesti nak jiwang tahap lumut berlendir "ABU LOVE MELAH" "LEMAN CINTA PERTAMA DAN TERAKHIRKU" "OH MY ATAN I LOVE YOU SAMPAI MATI"!!


well hellooooo...dik orang lain pon hado boyapren jugak tidak merujuk kepada aku ok, im forever single tapi takdo la se obses kau dik oii.. itu belom masuk part bila frust..mula ah nak buat post mencarut bagai..masa kau bercinta bagai nak rak tu boyafren kau tu la bintang kejora lah, bulan puranama lah, kekasih terbaik lah..dan segala-galanya tentang dia semua baik-baik belaka..bila dah clash semua keburukkan dia kau reveal habes..waduh waduh gimana nich??


pastu yang part aku tak berkenan sangat la kan..nowdays nya teenagers dah memang tahap melampau nak meninggal..capture pics ngan kapel tengah kissing lah, tengah usap-usap sana lah, tengah usap-usap sinilah paling best mesti akan ada posing posing maut berpeluk sampai tak leh nak bernyawa kunun-kunun nak tunjuk kata depa la paling hot..paling loving...tapi tolong la sedor sikit eh awak tu pegi skolah pon mak kasi duit belanja ada hati nak gatal-gatal macam tu. menyampah tau...


dan sekarang dah jadi trend pulak kan..dah buat maksiat tak reti nak segan-segan malu mengaku secara terang-terangan..kalau mengaku lepas tu bertaubat, insaf tak pa jugak. ni tak kemain bangga lagi ngaku dengan megahnya dia la paling hot chick sebab dah buat benda ni..kalo sekor dua chick ni buleh tahan lagi la..ni tak dah berekor-ekor kot...aku tak nak mention sapa. aku rasa seantero dunia pon dah kenal ngan mereka-mereka ini kan.


cuma satu la, aku harap sangat yang hot chicks semua ni akan insaf one day. aku tau aku pon tak la ngaji agama tinggi melanggit, tapi berdasarkan apa yang aku tau, Tuhan sendiri menyuruh kita menjaga aib. tak perlu la heboh-hebohkan kat dunia kata kau tu hebat sangat sebab buat pendedahan berani tahap nak meninggal. pastu post pulak gambar-gambar peliks..buat batal posa aku je kalau tengok haih....malas sudah mau komen..masing-masing punya hal jaga sendiri la yeh..bagi aku budak-budak yang terjebak ngan semua benda alah ni memang sangat kesian...komen banyak pon tak guna doakan je la supaya dorang semua berubah.


yang sebelah aku tu bukan Incik BMW, Mercedes, Honda City, Ferrari atau pon Mitsubishi Lancer ok. ikot ampa la nak buat spekulasi apa pon, aku malas nak explain nanti lama-lama ampa tau sendiri la naa.



akhir kata, chill la weh!!







TENKS FOR READING


LIKE ITU MAKSUDNYA SUKA

9 comments:

Sunah Mohammad said...

adek ka tu?

waN Mohd Salim said...

sob sob .. jangan marah2 nnti kene sakit had etect hahaha

kotak bulat said...

betul..xmo la duk heboh kt blog macam ko sorg je ad bf kan..
malu mak bpak lau tgk anak dia gitu..

cik siti said...

budak sekarang tahu apa.. reti nak show off je... lagi2 yg baru stat bercinta tu... mak aih.. entry mengalahkan pengantin baru. cis. *emo tak pasal2.. :p

Akulah Pak Lan said...

Orang sekarang sukakan publicity..konon nak jadi sefames artis

kiera'sakura said...

adik kan..

kami nak tunggu dh lepas nikah bru nk tayang gmbar mr.hubby merata2.. and ampa wajib wat entry pasai kami.. wakakakakaka :p

LiNaZ said...

budak2. depa ada pertandingan kot chick mana paling hot. tu yg dok tayang muka boyapren depa serata donia tu..

ekeke. ni pendapat cheq sajaaa...

nasihat saja, bukan marah ok adik2

*peace*

en, karim said...

baguih2...ni la tugas org2 tua...bg nasihat dan contoh yg baik pd budak2...jgn sampai kita yg tiru depa sudah...

en, karim said...

baguih2...ni la tugas org2 tua...bg nasihat dan contoh yg baik pd budak2...jgn sampai kita yg tiru depa sudah...