Sunday, June 12, 2011

Saya Dan Incik BMW..Wah Tajuk Nak Over Je kan..

10/06/2011-Khamis


aku dapat text mesage from Incik BMW dalam pukul 11 lebih (malam). time tu dok sebok bergossip mana la aku nak notice message kat henpon aku. pukul 11.45 baru aku aku perasan. gelabah dah aku. terus call him tanya dia kat mana. actually Incik BMW terpaksa balik Putrajaya jugak semalam. and his bus dalam pukul 1 macam tu.


mujur ada lagi sejam, sempat la aku jumpa dia dulu before dia pi dan entah bila akan kembali pulak...... aceeewaah ayat nak bunge-bunge ja kan..hoookeh, main-main ja naa dun take serius about that. mujur jugak aku buleh rush jumpa dia kalau tak....haih taktau la.


serius aku rasa guilty gila. sebab masa hari rabu tu dia dah ajak aku keluaq tapi aku pulak ada hal. aku ingat buleh la nak postpone dulu, since dia sendiri pon tak tau bila nak balik Putra. tuptup aku dapat text kata dia nak kena balik Putra malam tu jugak. terkejut kot aku, mujoq masih waras sejam before dia naik bus kami lepak kat kedai makan area umah aku.



my feveret pic masa ni dia kat Kemaman seminggu praktikal


disebabkan petang tu aku tengok cita KL Gengster, so dengan segala ke-eksaited-tan yang ada aku pon cakap la yang movie tu muvie yang sumpah best tahap nak hentak pala kat dinding. siap buat promo lagi kat lecturer Incik BMW. ooo lupa nak cakap masa lepak kat kedai makan tu ada la kot dalam 4orang member dia ngan his lecturer sorang. mesti depa-depa tu pelik pesal minah sorang ni buleh terjebak kat situ tengah-tengah malam ni dah tu dok buat pemes lak..hai sana hai sini...perangai #retis nak mampus.


dalam pukul 1.15 mcm tu Incik BMW naik bus..aku pon apa lagi, cepat-cepat la berambus cari kereta aku. malas la aku nak tunggu sampai bus tu jalan..sebab aku tak suka tengok orang tinggai aku.


apapon jugak result lepas ni, aku doakan yang baik-baik untuk dia..serius aku nak sangat dia fly ke luar.....
TENKS FOR READING


LIKE ITU MAKSUDNYA SUKA

4 comments:

HaNa Hani said...

haha
memg dah mcm retis dah aiihh tego org tuh
^_^

pwincess Lov3y dOv3y said...

ahaha..wah excited e dok cerite kat incik bmx..

juicy X said...

wish him the best! *ada x u promote i kat mereka2 yg hensem??

Muslimah Optimis said...

oh sedihnya.. huhu...