Friday, September 16, 2011

Im Not Okay!

currently otak tak berapa nak center sangat. dah cuba nak buat macam semua nya okay tapi at last air mata aku mencurah curah jugak. dah lama sangat tak rasa macam ni. last time pon aku macam ni masa tahun lepas. demm aku asyik menangis pasal benda yang sama ja.


sekarang ni aku cepat sensetif. dalam solat selalu ja aku menangis. aku betol-betol rasa lost. aku tau takdak sapa dapat tolong aku. kadang-kadang aku rasa semua ni macam mimpi..dan aku harap bila aku bangun nanti semua tu akan jadi nightmare dalam hidop aku..masalahnya sekarang adakah aku sedang bermimpi?


aku cuba positif. aku selalu motivate diri sendiri. mungkin ni ujian dalam hidop aku...dah lama sangat aku hidop senang lenang..sesekali apa salahnya diturunkan kesusahan..aku cuma harap akan ada satu pengakhiran yang baik untuk semua ni. dan aku selalu berdoa semoga aku tetap tabah untuk tempuh benda-benda ni.


saat ni jugak aku rasa rindu kat Wani..selalu kalau aku down macam ni dia mesti ada teman aku. kalau aku menangis dia sentiasa ada untuk lap air mata aku. Dinie pulak..aku rindu sangat nak pinjam belakang badan dia...nak nangis puas-puas kat situ...ah rindunyaaaaaa!!!
TENKS FOR READING


LIKE ITU MAKSUDNYA SUKA

6 comments:

Adib said...

aku pun selalu gak nangis time solat..kadang2 rasa malu dgn tuhan, bila tgh hepi, smbl lewa jek dgn tanggungjawab pada tuhan..

Muslimah Optimis said...

huhuhu...semalam k.a pon nangis.. apa masalah ni dik?? tell me

H.J said...

be postitif and still positif

emy|farid said...

selalu ckp cm ni kt dri sndiri kalau ada msalah~~ dugaan yg dtg itu hanya utk insan2 yg kuat dan tabah~ maka tabah lah menghadapi dugaan mendtg...... hepy oweyz, lpas nie msti jmpa pelangi warnawarni

ArulchelseA said...

rilek..bawak besabar..

Sophie Al-Yahya said...

selalulah berdoa untuk yang terbaik dalam hidup.

hati perempuan memang lembut dan senang tersentuh.

Tapi hati perempuan jugaklah sebenarnya yang kuat. Trust yourself. you can do it! =)