Saturday, September 24, 2011

A Love Letter!



dear Penang,



saya tak tahu kenapa lately ni saya macam dah tak suka kan awak.
awak tahu tak betapa dulu saya amat menyayangi awak dengan sepenuh hati saya.
tapi sekarang saya dapat rasakan yang perasaan tu dah makin pudar.
ditambah pulak dengan kejadian hari ini lagi la saya benggang!



awak tahu tak, awak dah banyak uji kesabarang saya.
selama ni saya diam.
malas nak membebel.
tapi rasanya kesabarang saya dah sampai ke kemuncak. saya dah tak boleh sabar lagi!



saya macam tak boleh terima akal la dengan kejadian hari ni.
awak tahu tak yang sepatotnya dari Sunway ke Uitm tu patot amek masa at least 15 mins je?
kenapa awak stuck kan saya dalam jem sampai setengah jam?
awak tahu tak, otak saya ni pon kadang-kadang dah jem tak tau nak cari jalan pintas lagi.



tak cukup dengan tu, masa otw nak balik rumah saya pon
awak masih stuck kan saya dalam jem..
awak paham tak saya penat sangat time tu?kalau boleh nak cepat sampai rumah.
nape awak buat saya macam tu? lenguh tau kaki saya nak press pedal keta tu!



kalau awak masih sayangkan saya peliss la jangan jemm dah pasni.
kalau tak, saya pindah duduk kat Bintulu, baru padan muka awak!!





your luve,
e.r.i.n =(
TENKS FOR READING


LIKE ITU MAKSUDNYA SUKA

3 comments:

AyieNa Nur said...

kalo awak nk p Bintulu..jgn lupa ajak saya! ehee

mR.sAm said...

pndai hangpa bergurau na...hahaha..ingtkn apa dia td..hehhee..nice2..bijak2.

Muslimah Optimis said...

erin.. u know what.. i baru je plan nak tulis surat kat blog.. but then u dah tulis dulu.. hihihihi...

gamba tu sangat cumell.. boleh buat DP FB tau