Tuesday, October 11, 2011

Hello Sekolah Baru!

gambar sekadar hiasan


10/11/2011



tarikh yang macam chantek jugak kan..kalau di susun-susun jadi la 1011/2011 agak nice disitu. actually tak da apa yang menarik pasal tarikh ni pon...err betul ke takda apa-apa eh? OK...aku tipu. actually aku nak update pasal life aku. pada tarikh ni nanti tepat pada pukul 9.00pagi waktu Jepun aku akan melaporkan diri di PPD Seberang Perai Utara. err kali ni aku bakal di post ke sekolah Jenis Kebangsaan pulak.



sekolah tu agak dekat jugak dengan kawasan rumah aku..tepi high-way lagi you! so tak payah la aku nak terhegeh-hegeh bangun awal pegi sekolah kan...har har har...sebelum ni pon aku kena post dekat-dekat area rumah aku jugak kan....so propa jaa la bangun awal semua tuh. well subject yang aku kena handle kali ni opkos la Math...dan paling tak buleh blah aku nak kena ajar Bahasa pulak..masak aku! Bahasa Melayu aku dah la tunggang langgang..ajar anak orang nanti depa pon sekali senget macam aku jugak...hoooh serabut otak kalau pikir.



nak hold offer pon aku rasa macam tak sedap lah pulak sebab kan masa bulan posa aritu aku dah tolak. this time harung jugak lah walau macam mana pon. memang aku macam berat jugak ah nak pegi sekolah tuh memandangkan officer aku pon dah susah payah bagi peluang kat aku, so apa salahnya aku cuba Sekolah Jenis Kebangsaan pulak kan kali ni. yang penting cuba dulu. jangan cepat mengalah..buat yang terbaik..benda ni la yang selalu mak aku pesan. jadi esok kepada bakal-bakal pelajar saya, sila jadi pelajar yang baik-baik eh..jangan nakal-nakal sebab saya tak berapa nak suka tengking-tengking kamu atau marah-marah kamu...uhuks.




oooyaaahh tadi sempat jugak aku keluar. ingatkan nak beli handbag baru..tapi takda yang berkenan pulak. alih-alih aku pegi beli kasut lagi. mula tu aku saja try test..last-last rasa macam best terussss amek..harharhar..alah bila lagi nak beli kasut kan...untung-untung esok pegi sekolah boleh pakai kasut baru..Ok niat dah terpesong. Sebenarnya tadi kat Pacific Carlo Rino ada buat sale. tengok harga mampu beli sebab tu la aku beli.




nampak tak rantai yang kat tengah-tengah tuh? rantai tu tadi aku beli masa kat Sunway Carnivall. actually dia labuh...aku rasa macam cantek pulak bila pakai ngan baju kurung so beli la jugak..kasut ni la yang aku beli kat Pasific(Megamall) tadi. rupa dia memang tak lawa tapi..keselesaan dia tiada tolok banding OK. *lalala promot sat.




and last but not least doakan kejayaan aku disekolah baru yerr kawan-kawan =)





TENKS FOR READING


LIKE ITU MAKSUDNYA SUKA

10 comments:

Syazwan Che Deraman said...

goodluck wey!

emy|farid said...

comey cikgu nih. hehe

cintatulip said...

ernnn!!! kami suka la kasut mcm 2..!! cantik la.. ape plak tak cantik.. huhuhu/... tahniah ern!! weee~~~ :)

Erin Azizan said...

@ Syazwan Che Deraman

tenkiuuu weh!

Erin Azizan said...

@emy|farid

KEH KEH KEH gambaq edit memang la comey.

Erin Azizan said...

@cintatulip

sbb dia cntk pd pandangan mata km sbb tu km beli..hehe mana nak tau kot la org len pandang tak elok kan..

Muslimah Optimis said...

tahniah.. cantek kot kasut tu cik erin oi

AyieNa Nur said...

ahaa..selamat mngajar BM nah cikgu erin.. =p btw..cantek la rntai tu..wrna purple ada tak?

Erin Azizan said...

@Muslimah Optimis

sama-sama. laa kita sama taste la..takot org ckp tak cntek jaa. sbb erin pakai nmpk mcm okay.

Erin Azizan said...

@AyieNa Nur

tak sure pulak...ada kot. beli kat sunway tu tingkat atas skli.