Saturday, October 22, 2011

Pagi-pagi Dah Mintak Penendang.

malas gilazz nak stat buat keja aku ni...adoiiyaii besoknya dah la tak available. dah 2minggu kot jadi macam ni..naik lemau aku lama-lama. bajet nak meronggeng petang ni pon nampak gayanya terpaksa di kenselkan agaknya...ah apedehal, aku rasa nak keluar aku keluar jugak kan..so tak de masalah sangat.




yang masalahnya sekarang ni ape hal la aku malas nak buat keja ni. bangun awal-awal bajet nak setel kan keja padahal aku dok melapok depan lappy, tengok tv lah, tengok muvie lah..bila nak mula buat keja pon tak tau..kang dah petang-petang nanti baru la terhegeh-hegeh kan..ohh yaa aku rasa nak kena pegi popular kot jap gi..nak beli card cinta hantar kat kesayangan wahahaha!




oke entry macam mintak penendang 8456789 kali kan?





Do I Look Like I Care?






TENKS FOR READING


LIKE ITU MAKSUDNYA SUKA

No comments: