Sunday, October 30, 2011

Malam Yang Tercemar.

Location : Lagenda Height, Sungai Petani

Time : 11++ p.m

Theme : GirlsDayOut Redah Ajerr




sesungguhnya aku sangat mengkagumi usaha aku ngan AR gigih cari angle terbaik untuk nak captured gambar #retiss kesayangan ramai iteww. OK Laan dah tak koserr, dok kuis-kuis cari apa tak tau.




somehow ai rahser pic ini manisss banget..since when AR pandai pose like a model ni? *wondering yawww*




introducing my new boiferen, Laan...bakal ber-in-a-relationship ngan ai tak lama lagi...hahaha dangg!




dua orang pesaket yang baru terlepas dari menjalani ujian mental..mereka saling melengkapi antara satu sama lain...bak kata pepatah Zimbabwe seperti Kad Atm dan Mesinnya dua-dua saling memerlukan..*lalala*





tak payah nak berdebar sangat la eh baca tajuk tuh..actually takdak apa yang tercemarnya pon..saja nak bagi tajuk 21SX kan...bajet kontrobersi la sangat kan. well semalam al kesahnya nak bergirlsdayout ngan Aju tapi macam tak berapa nak girlsdayout sangat la pulak..sebab tengah-tengah sakan dok berjimba buleh pulak diterjah oleh AR ngan Laan...kira macam tercemar duli la kat situ..takpa next time we olss dah bajet nak bergirlsdayout lagik..walaupon berdua kami pasrah ja lah..nak buat macam mana gegirl yang lain sumaaa terpisah jauh...wuwuwuwuwu..




walaubagaimanapon aku rasa ektibiti semalam adalah satu benda yang sangat best yang dah lama aku tak buat. dan aku dah jumpak sorang lagi manusia yang mudah untuk diajak buat kerja gila...satu penemuan yang mengkagumkan!




so mata pon dah mengantuks..badan pon dah letih..perut pon dah kenyang..rasanya perlu mentidurkan diri ini buat seketika waktu hahaha nanti aku update lagi pasal cerita girlsdayout ni. tapi sebelum tuh terimalah gambar taksenonohmintakpenendag dari aku untuk kalian...wooot wooot!!




abaikan eyebag itewww. dah cuba nak buat gaya yang menggiurkan macam Hidir Abdullah..tapi sumpah tak jadi!




OK daaaa!



NotaKakiErin : walaupon ai dah lama (lah sangat) deactive pesbuk tapi ai terharu sangat sebab masih yang kenai ai....sobss sobsss

NotaKakiErin2 : cerita kenuri rumah Mikro Kokus akan di update later.. To Kartunis Damas...nice to meet you yaww..comel cap/hat/topi anda tadi hew hew hew.





TENKS FOR READING


LIKE ITU MAKSUDNYA SUKA

4 comments:

juicy X said...

ohhhhhhhhhhhh tolonggg laaaaaa...kami x byk masa dah,ayuh kita buat keja gila lg. kali ni pastikan tiada pencemaran!

Erin Azizan said...

@ juicy X

takpa nt kmi apply surat pelepasan untuk ampa naaa kompem beliau epruv

cintatulip said...

untung la makan tak ajak.. -_-"
hehehehe.. nama pa xtau dok panggey damas2.. mcm mawas ja.. haha

mr E oSk gurL said...

fruitty fruitti... nak jugak :(