Sunday, October 2, 2011

#SoalanBangang Kenapa Single?


sebab aku Lesbian.



kadang-kadang nak aja aku jawab macam tu. aku rasa enn kalau aku explain panjang lebar sekalipon belom tentu penanya soalan tu paham isi kandung jawapan aku. 



kadang-kadang masalah hati ni memang susah nak jawab. sebab tu aku tak pernah suka nak bawak bincang benda ni secara public. kalau boleh aku tak suka orang tanya soalan macam ni. kalau boleh everytime depa tanya soalan macam ni nak aja aku bagi jawapan standard tak semua soalan ada jawapan kan senang.











TENKS FOR READING


LIKE ITU MAKSUDNYA SUKA

14 comments:

ArulchelseA said...

ermm org tak paham tu..

aimie amalina said...

hehe
geram kan?
tapi x pelah..biar deme x paham
asal hati kite paham nape kite solo molo =]

mR.sAm said...

tpi....Kenapa Single? ahahhaha..jwb2

Erin Azizan said...

@Arulchelsea

yerp..susah ckp ngn org tak paham ni

Erin Azizan said...

@mR.sAm

sebb gua lesbian. FULLSTOP.

Muslimah Optimis said...

i pon single.. jawapan nak bagi sebab belum bersedia nak ada komitmen dengan orang lain..keh3..

btw lama tak dengaq quote "tak semua soalan ada jawapan"

mR.sAm said...

eeeeeeeeeee..knapa cmtu????????

Erin Azizan said...

@MO

oredi qoute ferrr you kan tadi hew hew hew..betul bnyk benda patot didahulukan sebelum kita decide nak berkomitmen..rite?

Erin Azizan said...

@mR.sAm


awatnya,...peliss jgn ckp yu nak in a relationship ngan aiii na hahaha

mR.sAm said...

i dh serik bercinta xnk dh cri cinta...nk cinta plak yg cri i...hahah...

cintatulip said...

satu2nya kami ingat ern sebab tak smua soalan memerlukan jawapan.. :D

Erin Azizan said...

@mr.sAm

perghhh jejaka melaya serik bercinta tu...bia betikkkk??!!

Erin Azizan said...

@cintatulip

trademark kami tuh...ngelak dari bagi jawapan hehehe

mei merah said...

lesbian kdang2 sronok juga. seyes. haha.