Friday, September 3, 2010

Kalau U Ols Lelaki....

hello hello hello u ols...
macam tak lengkap lak entry i ols ni kalau tak mengedix nak nyebut hello hello hello tuh.
udah jadi sumpahan gamaknya kowt..gasak lah kau lah munyet sumpah ke sesumpah ke janji i ols bukan munyet yerr. i ols tetap si gadis yang vogue gituh.awwwuuu

eh eh pesal lak i ols terover melampau macm sutun neh?..ni i ols nak story ni. i ols nak la kan tanya u ols ni sikit...sikit jer tak banyak pon kalau banyak pon i ols pedulik hape, i ols punye suka la nak soal banyak mana pon kan..sebabnya i ols yang nak bertanyakan, takan la u ols pulak nak tanya, kalau u ols tanya sapa pulak la yang nak menjawab..ye tak?? u ols tuh cuma bace dan renung-renungkan lah perkara-perkara yang bakal i ols rungkai kan sat lagi..hehehe harap bersabaq noo i ols agak fanatik sikit nak gunakan bahasa penang i ols ni, ye la kalau bukan i ols yang nak guna, sapa lagi kan?

lailailai...meh i ols nak tanya soalan pembunuh yang wajib u ols jawab...sila jujur yerr.

u ols ni LELAKI ke?

kalau u ols ni seorang pompuan, orang di sekeliling u ols mungkin takkan amek kesah kalau u ols nak buat benda-benda ni. tapi kalau u ols ni LELAKI dan buat benda-benda tak senonoh ni mesty aci kerat jantung pisang laa orang- orang kat sekeliling u ols akan di-heart attack dan mengalami diabetis yang berpanjangan, dan dikhuatiri jugak yang orang-orang ni akan dijangkiti penyakit urinary bladder yang menyebabkan orang-orang ni akan sentiasa nak terkencing tilam bila tidoq.


haa tunggu pe lagi jom kita sekodeng point-point kat bawah ni yerr.
  • u ols ni bila pi supermarket tetiba pulak bernafsu nak try lipstick, nak tenyeh kat bibir u ols yang tebal tuh..tak kesah la cap hape pon janji lipstick tuh kaler merah ank ank..fuyyoh, paling tidak pon kan mesty sales girl yang jaga kat kaunter tuh histeria sebab tengok jantan pure try lipstick, lain la kalau u ols ni ehem ehem..awwww awwww camtuh, takda la minah tuh nak histeria....

  • bila u ols pegy kedai kasut, bukan lagi u ols nak cari kasut jantan tapi sebok pulak nak cari heels yang 3 inci tuh..sebabnya seumur hidop u ols, tak pernah nak merasa sakit pinggang bila pakai heels. jadi untuk nak turut merasa kesakitan tersebut u ols pon pegy la cari heels, selalunya kalau size u ols ni memang tak de la, tapi macam mana pulak u ols yang kaki kecik? haa mesty u ols tak lepas peluang kan...tsk tsk..awww i ols pon teringin kot nak tengok u ols yang konon-kononya masculine tuh pakai heels, macam mana la gamaknya kan?

  • ni lagi satu fakta yang tak boleh blah, u ols masuk tandas pompuan. al kesahnya u ols ni nak la kan compare apa beza tandas pompuan ngan tandas u ols, pastu u ols pon nak la jugak tahu kan kenape la yang pompuan selalu berlama-lamaan dalam tandas..dok buat curry ayam ke dok main golf kan??

  • tiba-tiba jaa u ols ni tukaq cara duduk, kalau selalu u ols dok bersila kali ni u ols dengan selesanya duduk bersimpuh dengan sopan ala-ala anak dara tengah tunggu orang nak sarung cincin tunang gituh..awwww tergoda u, kalau takda orang melamar u ols jadi partner dorang, sila jangan tanya kenapa yerr, jawapannya ada pada u ols seniri, tepuk dada tanyalah orang sebelah "oii Seman pesal eh Minah tuh tanak kat aku eh??" nescaya Seman pon tak gamak nak jawab soalan standard one u ols tuh.

  • nak lagi besh, pe kata lepas ni u ols pegy taman pastu jalan berpimpin tangan ngan seorang lelaki..paling busuk pon kan i ols buleh jamin la, orang-orang yang kat taman tuh sure muntah hijau sambil mata terjuling dok perahati u ols...tapi kan, besh jugak tuh, ye la bila lagi kan u ols nak jadi perhatian, time ni je la kan...so hape lagi cuba la mana tau lepas ni terus glamer, masuk majalah sapa yang untung..u ols jugak..i ols tak dapat pape pon...

  • u ols yang lelaki ni tentu tak pernah try kan berpakain sedondon dari atas ke bawah. haa cuba la u ols match-matchkan baju u ols sekali ngan kasut-kasut. kalau u ols pilih nak pakai kuning ha cari baju yang kaler kuning, seluar kuning pastuh jangan lupa kasut pon kena kuning tau baru la namanya sedondon. i ols gerenti kalau Naomi Champbell terserempak u ols, menangis kot dia sebab u ols lagi vogue and terang dari dia.

  • sekali sekala pe kata u ols try pakai skirt singkat yang ketat pastu terbelah sampai nampak peha u ols yang gemuk-gemuk serta berhutan tebal tuh...terbalik donia kot..

  • yerr dah kalau namanya LELAKI wajib la kan u ols pegy sembahyang jumaat, cuba kalau u ols tak pegy sembahyang jumaat tak terasa u ols ni cam pompuan ke??ish ish malu nya ngan tuhan kan...
jadi secara kesimpulannya u ols yang benama LELAKI ni agak-agaknya ada tak ceciri yang i ols sebut kat atas tadi tuh yerr? kalau ada pepandai la u ols adjust bagi jadi  betoi balik noh, selamat meng-adjust la yerr.


awww u ols nak jadi cam ni tak?

sekian...i ols bawak diri dulu...aawwww~~
TENKS FOR READING


LIKE ITU MAKSUDNYA SUKA

No comments: