Friday, September 3, 2010

.macam-macam ada.

hello hello hello...

wah wah pembuka kata macam artis glamer gituh, padahal makcik ngan pakcik yang jual ice blanded kat pasar malam Perlis tuh pon belum tentu kenal aku, walaupon aku ni regular customer dorang, sadis kan?? werks stop!! stop!! stop!!no more sadis sadis story, life must go on rite? tak dapat ngap ice blanded dorang pon tak pe lah, sebab last sem aku dah bedal cukup-cukup kot. mana tak nya setiap minggu 3 hari berturut-turut start dari hari rabu, khamis,jumaat memang hari wajib untuk aku ngap ice blanded dorang tuh. addicted giler babeng kot. so pada korang yang still lagi stay kat Perlis aku sarankan pegy la cari dorang tuh, hargailah ice blanded dorang, selagi korang masih kat sana..tsk tsk sessi promo ice blanded berakhir disini yerr... kepada makcik dan pakcik yang jual ice blanded tuh, jika terbaca entry ni harap dengan segera hubungi saya okeh. saya nak perlukan komisen dari iklan yang tidak disengajakan ini, harap makcik dan pakcik dapat menyediakan imbuhan dalam bentuk duit raya yang lumayan kepada saya yerr.

lately ni agak banyak pulak orang yang  nak mengajak aku berbukak posa sesama, dah tuh siap offer nak belanja kot, otak aku yang dah sentiasa senget ni pon makin bertambah darjah kesengetannya, ye la tiap hari dok pikir, hari ni nak bukak posa ngan sapa, kat mana, makan apa...aisehh cam hawt jer kan...hahaha seniri-seniri perasan tak pe, tak susahkan orang lain kot.

yeww aku still lagi berhutang nak bukak posa ngan depa-depa yang aku dah list down nih :

  • Cik Twin @everywhere,tak spesific pon
  • Cik Panda @Pizza
  • Mr Nemo* @Sizzling,Sunway
  • My girls @KFC
kira dah tak banyak la, majlis bebukak posa yang aku nak kena attend pasni, still ada lagi 4, tapi 4 tuh pon cam nak pecah otak kot pikir, ye la aku abes keja kol 7 nak pegy jejauh mesty tak sempat unless aku blah balik awal macam hari tuh masa aku bukak posa kat Route69. naseb baik la aku dah lepas semua event-event bukak posa ngan family aku, ni tinggai lagi seminggu je berbaki nak posa aku ngat nak berbuka ngan bebudak kat atas tuh la, karang tak pepasal aku dituduh mungkir janji kalau aku cancel ngan dorang. lagi pon seminggu ni family aku cam sebok jaa, mesty dorang pon makan kat luar ugak. besa la dah nak raya kan macam-macam la nak kena prepare, kalau dorang makan kat luar, aku tak join pon tak pe kot.

ha satu lagi nih, rasa bersalah giler sebab minggu lepas tak dapat join my girls shoping-shoping, padahal aku jugak kot yang terloncat-loncat awalnya plan nak shoping sekali last-last kena cancel sebab masa sangat limit, so weekend ni if tak da pape leh la ajak dorang re-shoping ngan aku pulak. sorry yerr korang, nanti kita shoping okeh..banyak benda aku nak beli nih.

misi yang belum terlaksana pulak, misi aku nak jejak kaki kat uptown, patotnya semalam lagi dah sampai ngan Incik Bmw, tapi dah beliau ada hal so tak dapat la, hari  ni pulak beliau dah balik "KL jerr" kalau tak memang malam ni dah sampai kot...haa owh yaa Incik Bmw takda, tapi kan ada lagi sorang Mr yang kepala senget cam aku gak,orait gaks tuh ajak beliau  round-round uptown..setel satu masalah. pasal Incik Bmw lak nanti bila beliau dah balik semula ke Penang kitorang da plan nak round-round sesama, pape hal pon depends on him la, aku tak dak hal, jangan time nak keuar tuh beliau ada meeting lagi suda.....

akhir kata dari aku, semoga Erin Azizan berjaya dalam misi-misi hangat beliau...

sekian, adioss.

p/s: *subject to change hehehehe
TENKS FOR READING


LIKE ITU MAKSUDNYA SUKA

No comments: