Friday, September 17, 2010

sengal ke senget?

hohohoi....senyumlah senyumlah ah hai cek mek molek...(mereng seketika yerr)

okesh hari sangat teruja nak bercerita yerr sebab tu mukadimah pon pakai lagu Datu M. Daud Kilau, cuma gigi jer tak berkilau yerr.

setengah hari ni, hidop aku macam sengal sikit sampai ler petang tadi Yana call ajak meronggeng ngan tengok wayang. pergh..senget giler, dengan tak ready hape terus jer ajak aku keluar, nasib baik la rumah dia ngan rumah aku jauh..paling busuk pon setengah jam jugak la amek masa nak sampai umah aku. so sempat la aku bersiap dulu..tak de la dia nak membebel kat aku kalau dia sampai awal dan aku tak bersiap lagi.

so we went to Sunway Carnivall, tempat lepak biasa kalau kitorang nak tengok wayang. at first, kitorang nak pegy Jusco, Perda tapi tah cemana Yana ajak gi Sunway..aku follow jer lagipon dia yang drive, tak kan la nak demand-demand lak kan..kang dia tinggal aku kat tepi jalan soh balik jalan kaki naya jer.

agak terkuciwa sebenarnya. kitorang dah excited gajah kot nak tengok citer Piranha. tapi seat pulak tak da..yang ada pon depan-depan jer, kuciwa giler time tuh, ye la sebelum tuh kitorang dah willing kot nak tunggu citer Piranha walaupon terpaksa tunggu selama dua jam, tup tup jadi macam ni..last-last decide amek citer senario Asam Garam..sumpah tak best!

ni la first time aku tengok citer senario kat panggung, dah tuh citer lak tah pape jer, tapi tak de la aku kuciwa sampai nak makan orang kan..sebab dari awai dah memang niat nak masuk panggung pon so belasah je la citer pape janji masuk panggung jugak. pasni aku ngan Yana memang dah bertekad la nak kena wajib tonton citer Piranha tuh..tunggu time free kitorang langgut lagi la jawabnya.

dah abeh tengok wayang, kitorang pegy la window shopping, Yana nak usha blouse aku pon join sekaki la, memang rambang mata kot..uish bahaya beb, naseb baik la tadi aku bawak cash yang cukup-cukup makan jer, kalau tak....ufhhh tak dapat nak dibayangkan..naseb jugak nafsu setan aku tuh terkontrol hari ni. (dalam hati bersyukur giler..hohoho) kalau tak abesh duet gaji eden..ekekek...(dah pandai sebut-sebut gaji sekarang)


aku ngan Yana, baru sampai jer time nih

terpaksa tengok kot citer ni..werkkss

ok..kat sini tak bleh tngkp gambr yerr (muke aku pon dah pelik kot)

yerr gaya tipikal seorang Erin Azizan

ni screen GSC yerr adik-adik

nampak tak kitorang tengah pengang aper tuh..yupp snack box KFC

khusyuk betol nenek ni cari syilling yerr

erk...ader sesapa kenal budak ni?

nampak tak? ni dalam keta aku snap Sunway, dalam keta jelas jerr bila snap macam ni pulak jadinya

aku dah malas dah nak mengarut panjang, besok nak kena bangun awal..yeyaayy going to meet my BESTIE!!!!! babai.

TENKS FOR READING


LIKE ITU MAKSUDNYA SUKA

No comments: