Thursday, April 28, 2011

Mini Gath KBU Memang Sempoi Walaupon Hanya Sekadar Mini Sahaja.

assalamualaikum!


kurang pasti kenapa ya, lately ni mood saya *saya?hilang akal apa? agak heksaited tak ketahuan. ciss padahal dia heksaited sebab dapat bidio comel dari abang ngan kakak dia yang tersayang...well trimas sangat untuk bidio-bidio itu, saya appreciate sangat. terharu dan speechless bila godek-godek emel ngan inbox fb ada orang tinggalkan bidio..ouh...paham tak perasaan saya time tu? 


baiklah, kita tinggalkan dulu tentang persoalan perasaan saya iteww so now lets move on to the next story yawww. 


semalam bersamaan dengan tanggal 27/4/2011 merupakan detik bersejarah di mana adek beradek KBU sekali lagi buat havoc dengan meng-gath-kan diri mereka di Pacific Megamall Penang. pergh naseb baik Pasific tu tak runtuh dek kebisingan budak-budak ni. masing-masing bila dah berjumpak mulut mak aii kalah bertih jagung kot..agaknya semua dah terkena virus si Hidiaq tu kan..tu la mulut semua pakat potpetpotpet. *goyang-goyang macam ella......


antara yang ada semalam la kan si Tomato Kering, Meaw, Farhana Norsham, Nur Lina, Amoi Bitter Sweet Life, Budak Kecik, Bad, Abang Hyde err abang??? Abang Straw *kat syukri pengey abang? macam tak sesuai jaa..baldi pelisss...ABANG NAMI *pangey abang NAMI baru sesuai..lalala Daus Spartanz, Abang KoKus *ni pon sesuai ni pangey abang sebab comey dan baik hati dan Si Pencuri Udang.  


hai NAMI...boleh berkenalan??


dalam ramai-ramai aku la yang paling lewat kot eh tak tak..Encik Hyde lagi lewat kan?. nak buat macam mana dah tuition habes lewat kot. tu pon aku pulun bagi cepat-cepat habes pastu larik keluaq awai. tak kira lagi tu time atas highway giler babeng pecut sampai nak tercabut meter keta. saat-saat genting macam tu la aku dapat mesej dari si Amoi dok tanya bila nak habes tuition...aduii tak senang duduk kot aku sepanjang jalan.


sampai-sampai ja terus cari depa kat tempat Bowling. hampa sungguh tengok-tengok depa semua tak dak dah kat situ..mujur ah Si Amoi ada. last-last dia la bawak pi jumpa depa-depa yang lain. dah jumpak yang lain dengan muka tak berapa nak malu terussss join geng Kamera menembak. err bukan menembak sebenarnya..tapi ditembak bang bang....bunyi tembakkan tersebut.












err NAMI dok kat mana?









NAMI suka Cool Blog Perisa apa eh? lupa nak usha la semalam.



sesudah itu kami pon menggerakkan diri ke food court pula. maka sesi memecah ais pon bermula sekali lagi..tak memecah sangat la sebab depa lebih gemar nak korek rahsia saya mengenai Along dan perkara sendat-sendat itu. ok saya tau kamu semua dah menyampah sebab karangan saya dah macam karangan budak UPSR..jadi apa kata kamu semua layann gambar dulu yerr...



 [aku punya blog opkos la oreo ngan bubble]



NAMI asal mana?




[ patot la aku suka minum blog, rupanya aku kan seorang blogger..lalalala ]



NAMI suka makan apa?




 [ tak paham sangat la, awat semua orang bajet serius ja ni ]



NAMI pasai pa pangey NAMI?




 [ bak kata Naim semua tempat aku nak re-unite kan..ok Lina ni member skolah menengah aku, kawan pada si Farhana ]



NAMI..NAMI..NAMI...




 [ budak sebelah aku tu kecelaruan identiti sikit..sebab tu jari dia tak ketahuan hala lalalala~~ ]



NAMI sesat ngan Syuk semalam masa nak pi CKT Permatang Pauh.





 [ dia...dan ketagihannya, straw yang besaq pun dia bedai ]


awat kawan NAMI yang kat atas ni macam tu ha? NAMI tak bagi tazkirah ka kat dia?



 [encik Kokus sedang melayan Cat Dog ]



eh eh NAMI..awat comey sangat?



[ ada orang sesat dalam gambaq ni ]



Jumaat ni paper last NAMI



[ kami se-aksi bukti yang kami ni serasi saya dan NAMI ]



err awat NAMI sambung master?


sehabesnya acara di FoodCourt tu kami dengan rasa yang masin-masin-manis menggerakkan diri ke CKT pulak. memula nak pi CKT Sungai Dua, telor dibasuh tapi tutup. tu yang pederaih patah balik ke CKT Permatang Pauh pulak.





 [ sedap hingga menghirup kuah ]




NAMI suka CKT eh?




[ bukti Mikro yang baik hati pada malam itteww, Syuk ngan NAMI menjadi pengapit ]


so sebagai konklusinya NAMI memang best....eh eh silap silap..Encik Mikro Kokus la yang paling best sebab beliau sangup memecut dari tempat kerja semata-mata nak belanja kami...hehehe tak la gurau-gurau je eh..sebenarnya semua orang sangat best. adik beradik KBU memang meletop. semua sporting habes sebab masing-masing sanggup spent masa sama-sama walaupon baru balik keja macam Daus, Naim, Mikro. 


yang lain-lain pon tak kurang happeningnya macam Onie, Erika, Noor, Hajar, Ain. Syukri ngan NAMI pon terbaik jugak dari USM depa lari mai kat kami. serius sangat terharu. tu tak termasuk gi Farhana ngan Lina..special guest dari Sungai Petani sanggup kot jauh-jauh datang. sapa tak terharu kan...duhh kalau nak cerita kebaikan adik-beradik KBU ni memang sploh hari sploh malam pon tak habes. syukur sangat dapat kenai ampa semua tau.


eh, dah la banyak mengarut pulak, akhir kata sambutlah sayang sendat-sendat dari Erin untuk semua adik beradik KBU yang lain!!


kbai!


**UPDATED : LAGI STORY PASAL MINI-GATH






TENKS FOR READING


LIKE ITU MAKSUDNYA SUKA

14 comments:

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

NAMI NAMI NAMI????



ADA APA2 KAH??

Erin Azizan said...

NAMI BEST..NAMI PEBERET KAMI...


LALALALALA~~~!!!

AyieNa Nur said...

terbaek lah..x tau dh brp kali ulang ayat yg sma..ahaa tp nk ckp jgk..sy SUKA!! ehee
next gathering nk join lg..x kira.. =p

tapi kn..knp NAMI ja..awt x sbut Lina 10x..ngeng~ [tiba2 ja kn.. =p]

Erin Azizan said...

PANJANGNYA AHAHAH...


NAMI ERR SBB TAK DAK SEBAB KOT...


NEXT GATH KAMI SEBUT NAMA CIKGU LINA SPLOHJUTA KALI OK..LALALALA

H Y D E said...

tudien....

NAMI NAMI NAMI
konfirm la ada sangkut dah ni

cc. Cik GKSB

Mr. Straw said...

semua pasai NAMI NAMI NAMI..tak lama dah ni aku rasa..hahahhaa..makan kenduri kita nanti..hahahah. acara gilang gemilang nanti..

bulat said...

sayang KBU sokmo :0

Pakcu said...

tak best pon

Erin Azizan said...

err nami tu peberet saja..hihihi

cc : encik HYDE

Erin Azizan said...

@straw..

kalau nak makan kenuri hujung minggu ni ponnnn bolehhhh lalalala

Erin Azizan said...

@tatia

kbu ja?? ai cemana?

Erin Azizan said...

@pakcu

dengki lettewww

H Y D E said...

@Erin

ececece... Cover lettewww (tiru stail anda)

Qamarul said...

racist laaa.. tak ajak pun. mentang2 aku bukan blogger utara. huhuhuhu