Thursday, April 21, 2011

Dedicated This Post To My Superhero.

HALLO!! HOLLA!!and HELLO!!


just nak share apa yang aku rasa sebagai seorang perempuan. and this is all because of a man yang buat aku sangat trauma.


sumpah cakap selepas apa yang jadi semalam, persepsi aku terhadap kaum yang bergelar LELAKI sangat la sadis. aku tak cakap semua tapi most of them, aku rasa macam tak boleh dipercayai dah. lagi-lagi pada mereka yang memegang jawatan-jawatan "mulia". phewww kalau dah nafsu tu tahap gajah, gajah jugak la!


tak boleh nak dibayangkan ketakutan aku semalam. time dok tunggu Incik Bmw sampai kat aku, aku rasa macam nak mati ja. tak secure langsung. sedangkan time tu aku lepak kat tempat public kot. aku memang cam ni kalau dah takot tu memang sungguh-sungguh takot la, bukan main-main lagi dah.


seriusly aku tak pernah nak imagine akan face situation yang macam semalam. tak tau la apa akan jadi kalau time tu tak da Incik Bmw. mujur la dia pon baru habes paper tengah hari tu, so petang semalam sempat la dia lari kat aku sekejap. kalau la paper dia petang sekali pon aku rasa memang aku akan tunggu sampai dia habes paper jugak la baru aku keluar dari "tempat persembunyian" tu. bukan nak ngada-ngada tak boleh panggil orang lain, masalahnya dah aku kat tempat dia time tu, lagi satu memang aku tak percaya kat orang lain dah. time tu memang aku rasa terancam sangat-sangat. dalam mind memang terpikir dia ja la yang boleh buat aku rasa selamat balik.


aku tak ingat berapa lama aku amek masa nak bertenang. berjam-jam jugak la kot. paling sempoi yang aku takan lupa masa Incik Bmw cari aku..orang tengah takot, boleh pulak dia dok buat cool sambil senyum-senyum pastu ajak blah. otak aku dah jem follow ja la cakap dia. so lepas ni agak trauma jugak la kalau aku nak keluar jalan sorang-sorang. nak tengok wayang sorang-sorang pon dah tak berani T____T.


to Incik Bmw yang supercool tenkiu again ya sebab dah jadi Superhero semalam. dan dengan ini jugak saya berjanji takan mentengok wayang secara bersendirian, berjalan tanpa teman, dan ke swimming pool secara berseorangan atau membuat apa-apa jugak la yang boleh mengancam saya. so dun ya worry about me okeh. saya berjanji benda-benda bonggak seperti ini InsyaALLAH tidak akan berulang lagi. again, tenkiu!



Super B.

TENKS FOR READING


LIKE ITU MAKSUDNYA SUKA

2 comments:

Muslimah Optimis said...

huihhhhhhhhhh..siapakah encik BMW tu..adik ipaq i kah?? nak berkenalannnnnn

Erin Azizan said...

banyak la adik ipaq...ahaha sayer ni maseh dibawah umor tak bleh nak ipaq2 lagi..