Sunday, August 15, 2010

aku rasa...


kadang-kadang aku think too much about others feeling until i foget about my own. my beb always remind me to take care of my heart dont let others hurt it and dunt think too much tentang benda-benda yang boleh sakitkan aku. tapi aku bukan jenis macam tuh. setiap benda aku buat aku akan take serius eventhoungh bagi certain people benda tuh bukannya besaq mana pon. aku cuma nak tekankan kat sini yang aku betol-betol sayang setiap orang yang pernah bersama ngan aku, kawan-kawan la especially. aku nak sangat cakap yang aku terlalu menghargai dorang dalam hidop aku walaupon kadang-kadang cara aku menunjukkan yang sebaliknya.

kadang-kadang aku rasa diriku macam tak diperlukan padahal aku tahu korang sayang sangat kat aku. tapi aku tetap tak boleh elak dari sikap sceptical aku kat semua orang. bila aku down aku rasa macam seluruh dunia ni sedang benci kat aku semua orang sedang happy gelakkan aku. aku tahu aku tak patot pikir camtuh tapi still aku tak leh elak.......


korang selalu cakap korang sayang aku. bila aku senyapkan diri korang risau, korang cari aku tapi salah aku kan aku selalu larikan diri. aku just nak be alone for a while. tapi cara aku tuh memang salah kan..sampai buat korang semua dah penat nak kejar aku. aku nak korang tahu yang aku teringin sangat nak mintak maaf kat korang tapi aku tak tau macam mana nak mula. perlukah aku bagitawu korang perkara sebenar?atau just diam ja?aku tak tau nak explain macam mana. sumtimes tak semua soalan ada jawapan. it is better to keep it as a secret and hope times will heal...


sekarang ni aku rasa  semua orang dah ignore aku. and i really hate this feeling.just to know that you can only appreciate when you lost it (or something like that). sekarang aku betol-betol belajar dari kesilapan. aku manusia biasa yang memang selalu buat silap dan pada masa yang sama aku takan sedar yang aku da sakitkan orang sekeliling aku dengan perangai aku yang tak menentu ni and it is too late when i realised it.
mungkin dah takda maaf buat aku? atau mungkin dorang nak aku sedar yang aku sebenarnya aku become nothing in their life?


kalau perkataan maaf dari aku boleh clearkan keadaan aku akan mintak maaf tapi plish jangan buat aku macam ni..cukupla..aku dah rasa macam tak dihargai sangat. aku cuma mintak korang paham aku dan tolong hargai aku balik..memang bunyi macam bodoh je kan?sebab aku seniri yang create problem ni and then mintak dihargai balik..i just love our friendship and tanak drag macam ni lama-lama...


i apologize for everything and thank you for letting me create a wonderful memories with all of you. aku harap aku tak menyusahkan korang. dan selalu aku harap aku akan jadi AKU yang always buat korang happy. aku nak sentiasa ada dalam hati korang dan sentiasa kekal kat situ..can i?
fiendship is everything

TENKS FOR READING


LIKE ITU MAKSUDNYA SUKA

No comments: