Saturday, August 14, 2010

lets forgive and forget


serius saya tak senang hati hari ni.......
saya tahu orang diluar sana banyak yang kecik hati ngan sikap saya minggu lepas. saya tau saya salah tapi apa saya boley buat bila saya seniri dalam mental??saya cuba larikan diri dari semua orang..saya diamkan diri seboleh mungkin tak mau berhubung dengan sapa-sapa. time tuh saya dengan dunia saya jah.


saya tau dorang sangat sayangkan saya and risau kalau-kalau saya buat benda bodoh lagi. tapi percaya la selama tempoh saya diamkan diri tuh saya tak pernah buat benda-benda bodoh. banyak benda saya pikir masa tuh, saya sangat skeptical ngan ppl around me. saya rasa dah tak de sesapa nak sayang saya pasni..yela saya sangat menyusahkan selalu buat orang risau. sebab tu saya larikan diri. saya tak bermaksud nak tinggalkan awak semua..tapi awak semua lebih ariff kan dengan perangai saya yang tak menentu ni.


sekarang walaupon mentally saya tak berapa nk ok, tapi saya dah boley berpikir dengan lebih elok. saya dah sedar semua salah saya. tolong jangan hukum saya macam ni. saya sayankan awak semua tapi tolong la bagi saya peluang kedua...saya ada masalah saya tersendiri yang tak mungkin akan saya bagitau kat semua orang..cukup biar saya tanggung sendiri semuanya. saya cuma harap awak semua maafkan saya.


to him: sorry sangat-sangat. saya sangat amek berat pasai awak. awak lebih tau kan perangai saya, saya tak nak kita jadi macam ni lama-lama..it hurts me a lot dan saya tau awak jugak tentu rasa benda yang sama kan?? sayang saya kat awak tak pernah hilang dan saya harap awak tak kan benci saya..awak tau perkara yang sebenar..awak pon nak tinggalkan saya jugak ke?


to her: i guessed terlalu banyak secret yang saya keep dari awak..saya tak mau bebankan awak dengan sentiasa pikir sal saya. awak dah cukup-cukup stressed ngan ppl sekeliling awak, saya tau tuh..i may be pretend like i dont care bout you, but inside im dying to be with you. saya nak awak tau yang awak pon penting dalam hidop saya walaupon usia persahabatan kita tak lama. saya nak awak rasa saya selalu ada dengan awak. awak jangan marah saya yerr? awak pon paham kan how moody i can be....so plish stay with me..i need you sangat-sangat.....


to the rest: terlalu banyak orang-orang yang ingin saya sebut kat sini..saya just harap yang korang jangan risau pasal saya..yang saya amat pasti saya sayangkan awak semua..terima kasih sangat-sangat sebab sentiasa amek berat pasal saya..saya sangat menghargai awak semua.

dan saya betol-betol mengharapakan maaf dari awak semua..plish forgive me......




TENKS FOR READING


LIKE ITU MAKSUDNYA SUKA

No comments: