Wednesday, March 16, 2011

Belog biru ada kaitan dengan Beeha.

oh yeah!


jeng-jeng bukan rancangan Oh Yeah ok. Oh Yeah la sebab aku dah berjaya menata rias belog ni...hohoho terasa bahagia seketika. antara wishlist aku sepanjang cuti ni nak makeover belog. tak sangka aku cukup tabah jugak sebenarnya...acctually masih reconstruct lagi ni..tapi boleh la nak pakai lagi. lepas ni kalau cukup tabah lagi (berapa banyak lagi laa..) aku ingat nak tukar header..yea penting ok tukar header sebab aku dah bosan dengan header lama. lepas tu nak tukar font, dulu aku dah pernah tukar font title post tapi tak berkenan sebab tu aku stick ngan yang lama.


orait ter-over membebel pulak. sebenarnya entry ni entry penghargaan buat sorang adik yang comel lagi baik hati. sebab dia la yang tolong code kan belog aku ni. sumpah dah lama gila aku try buat code tu tapi tak menjadi..hanya dengan sekali sentuhan magic adik Beeha terus belog aku dah berubah wajah..huwaa bangun-bangun pagi, dengan tak mandi rambut kusut masai (of course la) terus on lappy..tengok belog..taraaaa dah berubah! yeah!


so buat adik Beeha,

terima kasih daun keladi, esok-esok boleh buatkan untuk kakak lagi!


hehehe tak de la gurau-gurau jerr, neway tenks sangat-sangat sebab dah buatkan code bahagian header tu.


FYI, Beeha ni baru 14years old kot..tapi dah terer bab coding-meng-coding ni..walaweh tak percaye? meh tengok belog dia kat bawah ni....




nampak tak..siap ada tutorial kot boleh la lepas ni sesapa yang rajin nak mengodek belog terjah belog Beeha belajar dari tutorial dia. kalau nak tanya dia pon boleh..sebab Beeha ni tersangat lah peramah dan baik hati..
saaaayaaaanggg Beeha ketat-ketat!


okeh bai.


NotaKakiErin: tema belog dah ubah dari pinkish kepada bluish..tat's why nak kena tukar header tu..macam tak kena je kan?
TENKS FOR READING


LIKE ITU MAKSUDNYA SUKA

4 comments:

Gadis Kampung said...

comei belog awak yg baru nie....

nurulz sabeeha said...

haha..
sayang akak terlebih-lebih..
muahhhaaa~
<3

Erin Azizan said...

@gadis kampung
terima kasih..masih reconstruct lagi ni

Erin Azizan said...

@beeha
syg beeha jugak