Thursday, March 24, 2011

My life as a Teacher #2



dulu aku tak suka nak on chat kat fb sebab aku tak suka orang dok chat ngan aku. kalau aku on fb pon selalunya aku akan make sure yang aku akan offline chat.


baru ja duatigahari ni aku online balik. well takdak reason yang kukuh pon aku online chat sebenarnya..just saja-saja.


suddenly tadi, before aku nak offline, one of my ex-student meng-hai-kan aku kat chat tu. layan jela ann. aku pon dah lama gila tak jumpak depa.



ABAIKAN TYPO disitu
she's one of my peberet student jugak la..acctually aku sayang semua kot kat budak SKP sebab depa tu anak murid pertama aku.


boleh tak dia pulak yang tolong sampaikan rindu si Wan Asyraf ni kat aku? hahah nak tergelak pon ada. seingat aku la kan, Asyraf ni selalu kot kena tarik telinga ngan aku sebab banyak mulut pastu suka buat kecoh dalam kelas. everytime masuk ja kelas depa mesti aku kena main kejar-kejar seround dua dulu then baru buleh start P&P.


aduhh ni yang buat kenangan lama di SKP terimbau balik ni. seriyes weh..rindu sesangat kat depa semua. kalau la ada masa teringin kot nak visit budak-budak ni.


apapon jugak aku harap budak-budak ni semua akan perform dalam study. depa ni pon dah darjah 6, tahun ni, calon UPSR 2011 pulak tu. harap depa dapat ulang sejarah gempak dalam result UPSR macam calon-calon tahun lepas.



ni budak darjah 6tahun lepas kecuali yang tak pakai uniform sekolah tu eh


akhir kata.....huwaaaa t_______________t Cikgu pon rindu kat ampa semua!!!





TENKS FOR READING


LIKE ITU MAKSUDNYA SUKA

3 comments:

Qamarul said...

cikgu ingat saye lagi tak?? dulu waktu saye darjah 5 cikgu ade ajar saye gak..

Erin Azizan said...

a'ah ingat la..yg selalu tak buat keja skolah tu ann...yg suka kacau org..haha mana bleh cikgu lupa.

Qamarul said...

kecik2 mmg laa nakal cikgu.. skrg ni saye tak nakal dah.. saye jahat jer.. saye skrg tokey no ekor.. ha3