Sunday, March 20, 2011

Saya milik dia, dia milik saya. muktamad. ada bantahan?

duatigahari ni hati rasa macam kembang setaman pulak. al-maklum la sejak-sejak dapat kekasih hati ni, rasa macam bahagia sesangat...hahaha werkkk nak muntah!


okok malas nak cakap banyak. hari ni aku dah decide nak bagi nama kat kekasih hati aku yang terrrrbaaaaruuuu. apa namanya? jap tengok gambar dulu yerr..




 tengok tu..body dia..buleh buat wanita cair kot..ehehehe



mantap ann body dia..kaler merah lak tu, walaupon huduh aku tetap chenta padamu kekasih!



 merpati dua sejoli yang baru meng-official-kan relationship mereka...duhh


ok...jangan nak macam-macam sangat la..macam ni pon ok kan??




Aaron. sedap tak nama ni? aku kasi nama ni kat dia bukan sebab aku minat kat Aaron Aziz ke, Aaron Kwok ke..tapi sebab nama Aaron ni macam serasi je. tak paham? ok cuba korang pronounce perkataan Aaron tu...ada iras-iras nak bunyi macam nama Erin kan? so dats why la I choose this name for him..hopefully Aaron suka nama dia ni.


ok la Aaron, saya harap kita akan kekal bersama.lebiu muah muah Aaron!



TENKS FOR READING


LIKE ITU MAKSUDNYA SUKA

6 comments:

Qamarul said...

name colour tu bukan merah laaaa..
tapi redburst!! mesti ade burst kt blakang.. he3..
name melayu taktau..

Adib said...

sewel

Erin Azizan said...

@qamarul
body belakang fiber..heheh gasak la..redburst..ada gak tu perkataan red..heee

Erin Azizan said...

@adib
bukan sewel..dah mereng ah

iQa said...

wahhh pasni leh la ajar aku lak ek.. comey la bf u too.. teruja i.. hahhaha

Erin Azizan said...

@iqa
mmg tugs aku pon ngajar benda2 lagha cmni ann..heheh
terima kaseh sbb teruja..werk! =)