Sunday, October 17, 2010

.Hati Membeku Mengingatkan,Kata Janji Manismu...

mood stabil.

semua dah back to normal. ye ke dah back to normal? ah gasak la..cool Erin cool kan dah janji nak control emosi..hak kau peduli hape aku control ke tak janji kepala aku layan sudah.

heh nampak sangat kau ni tak reti nak patuh janjikan Erin kan..well aku patuh pon janji dengan orang jer, janji dengan diri sendiri esok lusa pon leh patuh..tak pon tahun depan je la..ala nama pon janji dengan diri sendiri kan...so kira halal la yerr mana yang tak terpatuh tuh.

aiseh sudah macam nak belajar terapan nilai-nilai murni dalam subjek Bahasa Melayu pulak.."ye murid-murid nilai-nilai murni yang boleh diambil dalam cerita ini ialah..mematuhi janji..kalau tak patuh janji kita....blablabla" bebel cikgu Bahasa Melayu kepada anak-anak muridnya.

baiklah sebelum kau get confuse, ingin sekali aku terangkan bahwasanya disini bukanlah tempat nak belajar subjek Bahasa Melayu atau sastera epik kebangsaan, kalau nak belajar bahasa-bahasa ni semua pi masuk kelas bahasa la senang..jangan belajar ngan aku kalau tanak menyesal, kerna sejarah telah membuktikan bahawa aku selalu aja kantoi ngan subjek BM ni..(T______T)

maaf ayat agak sedikit skema diatas, harap maklum pengayaan bahasa saya agak berubah-rubah..bukan rubah yang musang tu yerr. sekali lagi diminta supaya tidak confuse disitu.

kejap kejap..kau tak rasa ke yang perkataan berubah-rubah tuh macam sesorang pernah mengucapkannya??haa tak ingat..meh aku bagi statement penuh.




"mood berubah-rubah?..biase la orang perempuan bila datang bulan..perkara yang paling akhir perlu kita risaukan..tuala wanita...."






dah dapat tangkap sapa yang cakap? ahah sila jangan buat muka kerut-kerut pastu buat statement "eh sapa ni?" "eh Erin ni dapat komisyen kot sebab promo biskut kering ni?" eh eh dah out of statement lak, sila abaikan statement yang kedua tuh. mari kita fokuskan sepenuh perhatian kepada statement yang pertama.

sumpah sapa tak kenal wanita kat atas ni memang samdol habes..kalau still tak kenai jugak..satu statement keras untuk kau.."wak lu!!!"

jadi apa sebenarnya motif aku bebel benda alah tu kat sini tah? ntah aku pon tak paham, sebenarnya aku nak buat karangan bertajuk Memaafkan Setiap Perlakuan Di Tuntut Dalam Islam. tapi dah termengarut pulak citer pasal biskut kering.

yang paling worse, aku nak cari soalan-soalan latihan science tahun empat, tapi aku search soalan-soalan dari hati ke hati pulak..aiseymenn yaperrdaa..memang tak buley harap langsung la. harapkan pagar, pagar makan rumput betul la hang ni Erin!!

jadi in a nutshell to conclude, sekali lagi kau terpaksa membuang masa meng-skroll down entry aku baca kesah yang ntahapehapentah yang buley diberi tajuk Kesah Mengarut Aku Pada Hari Ini.

Amaran. sila jangan buat muka yang macam terkuciwa yang amat sangat. sebab sebarang memek muka yang kau buat tidak akan dilayan sepenuhnya! unless kalau kau macho macam [pakwe ni.]


NotaSengetErinAzizan : lain kali plish antaq repot awai-awai..buat I tertunggu-tunggu jerr.

okeh babai!
TENKS FOR READING


LIKE ITU MAKSUDNYA SUKA

No comments: