Monday, October 18, 2010

.Oh November I'm So Nervous!

what a sacrifice!!!

itu first impression aku, bila tau dia sanggup buat macam tu, benda yang boleh dikatakan besar dan sememangnya penting untuk masa depan dia.

speechless pon ada jugak. ntah la, bagi aku dia sangat berani, serious..berani giler babeng!! hubungan aku ngan dia baru je nak mula, in fact we both tak la mengenali each other sangat.

mungkin tuhan nak temukan jodoh aku ngan dia. dalam hidop, dah banyak sangat aku jumpa ngan orang-orang yang hebat..dan dia jugak salah seorang yang sangat hebat di mata aku, walaupon aku belom mengenali dia sepenuhnya.

saat ni aku betol-betol berharap dapat bersama-sama ngan dia. segalanya di tangan tuhan, andai dah tertulis aku dengan dia, insyaALLAH kami akan bersama. doakan plish.

teringin giler nak kenalkan orang hebat ni kat korang semua, tapi sekarang bukan masa yang sesuai aku kira. membilang hari memang sesuatu yang sangat menyesakkan. nervous. aku akan sentiasa berdoa, seperti yang diminta. semoga ikatan perhubungan ni akan bertambah erat.


untuk masa ni, apa yang perlu kita buat hanyalah berdoa..berdoa..dan terus berdoa. tak lama lagi, semuanya akan terjawab.

oh November....


NotaSengetErinAzizan : dedicate this post speacial kat dia. hope we'll be together.


okeh babai!
TENKS FOR READING


LIKE ITU MAKSUDNYA SUKA

No comments: