Sunday, October 31, 2010

Lesbian ke?

kelik untuk tumbesaran gambar


dah nampak apa yang tertulis kat situ?

err macam ni pon buley ka dikategorikan sebagai lesbian?yucckkss memang orang yang melemparkan tuduhan tuh tak masuk tadika gamaknya  yee.

well conversation ni antara aku ngan my beb which is seorang perempuan. terpaksa aku blurr kan nama serta muka beliau, sebab beliau seorang yang sangat terkenal, takot nanti ada pulak yang blacmail dia..keh keh keh..

so beb I LUV YOU..

confirm ada orang lebel aku dah jadi lesbian bila cakap camni..macam aku kesah sangatkan..ada tepuk kepala tanya la otak..

okeh babai.
TENKS FOR READING


LIKE ITU MAKSUDNYA SUKA

No comments: