Friday, October 15, 2010

.mengantok punya hal nak jugak cerita.

tersangat mengantok dan agak penat jugak sebab hari ni tak dapat rehat dengan lama. sampai rumah dah pukul 3 p.m sebab pas balik skool aku ngan Hajar lepak-lepak kat Subaidah dulu. minah tu lapo pulak, masa kat sekolah tah hape penyakit tah tanak makan..malu mungkin.

pastu dah balik rumah aku online pulak, dah online tu abes busuk pon mesty la dua jam jugak. then tido kejap. bangun. pastu online lagi. received a text message from Incik Bmw. mahu keluar jalan-jalan katanya. dinner.

dipendekkan story maka aku ngan Incik Bmw pon keluar. tak payah tanya lagi cemana aku dapat escape. tomoro aku cerita in details. now dah sangat mengantok.. 

okeh babai!
TENKS FOR READING


LIKE ITU MAKSUDNYA SUKA

No comments: