Monday, October 18, 2010

.Kiter Just Nak Bagitawu

dear bloggie,

kiter tak sehat hari ni. tak tahu nak ngadu kat sapa. tetiba jerr nak tune to mood-mood sayu, pilu, syahdu dan sewaktu dengannya

kiter rasa macam dah takde sapa nak amek tau pasal kiter pulak sekarang ni. yerr kiter tau kiter selfish. padahal, kiter memang dah tau yang dorang semua sebok so buat hape la kiter tergedik-gedik nak suruh dorang sebokkan hal kiter.

kiter bukan nak dorang kesahkan sangat hal kiter, kiter just nak dorang bagi respond jerr biler kiter cakap kiter tak sehat. kiter tau kiter tak patot cakap cam ni. kiter tau yang kekadang kiter ni over, ngade-ngade, tapi kan, kiter mana ada selalu cam ni. time-time kiter sakit jerr kiter jadi cam ni pon.

dulu, kiter rasa banyak sangat orang sayangkan kiter, kesahkan hal kiter, tapi sekarang.....ntah, mebi perasaan kiter je kot.  kiter pon tak paham..

seb baik ada awak bloggie, buleh jugak kiter coret-coret kat sini. at least kiter buleh share sakit kiter ngan awak. sebab awak sentiasa ada biler kiter perlukan awak. awak tak selalu sebok kan?

yerr kiter tau kiter buleh cayekan awak, sebab tuh kiter sayang sangat kat awak. awak, kiter dah makan ubat tau tadi. memang la kiter ni susah sangat nak makan ubat tapi nak buat cemana  esok kiter kena gi sekolah. kiter takot nanti kiter tak dapat tahan pulak masa kat sekolah.

kalau ikotkan hati kiter..memang kiter tanak langsung makan ubat, in fact memang kiter nak pretend je macam kebal, tapi mak kiter paksa-paksa pulak tadi. menci la..tak suke! tak suke! tak suke!.

awak,

kiter rasa ubat tuh dah mula react la, kiter dah rasa mengantok ni. kiter tido dulu yea. gudnite bloggie!

kiter sayang awak sangat-sangat.


                                                    
                                                                                                                      lots of luv,
                                                                                                                           -budak sakit demam.

TENKS FOR READING


LIKE ITU MAKSUDNYA SUKA

No comments: