Tuesday, November 2, 2010

....ye betol tu Fasha Sandha saya benci awak!




AMARAN : kepada penggemar artis diatas, well aku terpaksa buat entry ni sebab Fasha anda sangat bahagia bila dibenci..and yess i hate you Fasha Sandha.


sebenarnya aku bukan la pesakit psiko yang terlepas dari kandang hospital mental yang dah macam sepuluh bulan tak baca paper pastu bila ja jumpa paper terbuang terus nak review...no, no, no...

aku agak up-to-date sikit dari orang psiko terbabit sebabnya tiap hari mata aku disogokkan dengan bacaan paper dalam dan luar negara, so confirm-confirm la aku tak pernah ada pertalian ngan pesakit psiko tu.

oh no...agak menyimpang dari topic kita ye....sebelum tu, aku mintak korang bukak mata luas-luas sikit baca tajuk dalam gambar kat atas tu..nampakkan.?? "Fasha bahagia dibenci"

so hape yang ditunggu lagi jom la kita benci dia wahai kengkawan yang budiman. bukan ke dia cakap yang dia akan bahagia billa dibenci? so aku yang confirm-confirm tak suka kat dia ni lagi la seronok, bila dah si Fasha Sandha ni bagi green-light suruh orang benci dia, maka dengan ini aku secara berleluasanya akan sentiasa terus membenci anda wahai Fasha Sandha.

terima kaseyy jugak la pada penulis yang buat title tu, aku suka betol, nak gelak guling-guling pastu hantuk kepala kat dinding pon ada. papehal pon aku still rasa yang penulis ni saja nak buat title gempak, biar orang-orang macam aku tertarik nak membaca..dan sekalung tahniah sebab berjaya menarik minat aku.

dan sekali lagi seperti yang aku dah duga, aku tertipu dengan tajuk diatas, cerita dalam paper tak menggambarkan langsung maksud ayat tu. tak de pon citer-citer yang dia dibenci tahap melampau.

dan suka untuk aku ingatkan kat korang semua yang....benci-membenci tu tak baik tau, dosa...tapi aku still nak marah penulis tu, pesal buat aku tertipu dengan tajuk.....



"Fasha bahagia dibenci"




NotaKakiErinAzizan : kalau nak baca citer selanjutnya buley la selak paper kosmo ahad 31 oktober..


TENKS FOR READING


LIKE ITU MAKSUDNYA SUKA

2 comments:

hiro said...

menci~

Aujinz said...

arghhhh... nape tak citer terussss...