Wednesday, November 3, 2010

Hidup bertambah best bila join contest Cik Jelly Beku, hadiah dari London tuuu..




Nak hadiah tak?

bukan sebarang hadiah weyh tak main la Malaysia punya hadiah, kali ni sapa masuk contest ni dapat hadiah dari London tu.

serius tak tipu, blogger yang buat contest ni memang stay kat oversea jadi,  hadiah yang bakal korang dapat kalau korang menang contest dia ni tentu-tentu la hadiah dari luar negara kan.

peduli la hadiah apa pon janji hadiahkan...yang penting, luar negara ok...yee luar negara.


MAHU JOIN CONTEST??

senang jer, nak join contest ni, korang  perlu pastikan yang korang dah pon melaksankan tugas-tugas kat bawah ni kat

1. Mesti Jadi follower blog http://jelly-beku.blogspot.com/

2. Ambik poster tu pas tuh letak kat blog u all (Jangan remove sampai contest nie tamat)

3. Buat satu post yang bertajuk "Mari Join contest Jelly beku dan dapatkan hadiah dari London". Post tu mesti dalam BI atau BM jer. The post must be paling kurang 8 patah perkataan. (noks minta sikit jer)

4. Post tu mesti di link kan dengan blog Jelly Beku




Biler tarikh tutup and result?

Tarikh tutup is on the 10th of NOV jam 12 am (UK time)

dan result akan diumumkan 2 hari selepas tarikh tutup





Sistem pengadilan

Jelly Beku akan menjadi pengadil and akan menilai post yang u all

letak kat blog u all. Post tu boleh yang lucu,bosan,boring,

marah, or whatever!!!!!





Contoh

"Join lah contest jelly beku..kesian dier x de org nak join"

"Untuk hidup yang lebih aman dan damai join lah contest jelly beku"

"Hidup dijamin lebih bahagia dengan menyertai contest jelly beku"



tunggu hape lagi kengkawan, rajin-rajinkan la jari jemari anda yang lemah gemalai tuh join contest ni..sumpah best!
TENKS FOR READING


LIKE ITU MAKSUDNYA SUKA

No comments: