Tuesday, November 30, 2010

Just a simple problem but...

i dunno what is happening to me these days.

shud be happy bicoh me and "him" no longer masam muka or terasa-terasa eventhough since dari hari tu kita tak pernah pon buat live call. but i know, we both da settle.

somehow i tak rasa macam tu pon.

i rasa lagi serabot. ok fine me and him, consider settle.

but these two problems yang memenatkan otak i buat i rasa macam nak terjun laut aja.

orang lain maybe they assume my problem ni macam simple.

and i la yang selalu buat masalah jadi berat.

dan penyakit yang selalu akan datang bila i dalam keadaan tak stabil dah pon menunjukkan tanda-tanda kedatangannya.

nervous, imsonia, buat kerja semua tak jadi, malas nak berfikir semua dah complete dalam diri i dah ni.

sorry peeps, i memang tak stabil now.
TENKS FOR READING


LIKE ITU MAKSUDNYA SUKA

3 comments:

Odd Casablancas said...

all is well Erin, will be well.

ms.Teddy said...

klu jenis masalah yg xde penyelesaian tu erin..ko xpyh fikirlah..cuba lupakan jek..fikir pn xde solution..byk2 berdoakan kt tuhan semoga diberi ketenangan..

erin azizan said...

aku dah setel miss teddy, aku memg cm ni..skrg dah ok dah