Tuesday, November 23, 2010

Lagu indie memang terbaik ah!

salam seantero dunia!

aiseh mukadimah macam nak buat rancangan bual bicara diwaktu pagi pulak kan, eh sejak biler ntah aku tengok rancangan pepagi buta bangun pon dah tengah hari...tapi ann apa salahnya sekali sekala pinjam ayat-ayat stereotype dari pengacara-pengacara kat Malaysia ni, ye tak?? sila cakap.."yess Erin betol tuh!".


dan yess, malam ni pon awesome jugak macam semalam. sebab malam ni dinner kat pizza hut. duhh pizza je pon apa yang awesome sangat kan.. woooh haruslah awesome, sebab disaat perut aku tengah rancak memasang muzik indie non-stop, tetiba jerr adik aku offer dinner kat pizza, i was like.."oh biar betol?" "betol la cepat ah siap".he replied.


lagak cakap macam adik aku jerr nak belanjakan..tapi harus lah tidak, mesti la nak bapak aku yang bayarkan, mana best makan bayar duit senri takdak ummph kot! at first nak pegy pizza kat sunway sebab aku pikir itu jerr yang terdekat pon, then my mum cakap "eh pizza kat Raja Uda kan ada" compared to Sunway, Raja Uda lagi dekat la dengan rumah.


so haper lagik serang jerr ah pizza kat situ. 5 minutes je dah sampai. bersyukur giler. time kitorang sampai tu, memang customer tak ramai, tak full house pon. ni kalau kat sunway time-time macam ni giler ramai kot spesis-spesis zombiie tengah tunggu turn nak sedut pizza. dah tu mesty nak kena menunggu turn kita lagi..buang masa giler, padahal nak makan je pon.


dah kalau namanya pizza kan..mesti la jugak paling tidak, nak kena buang masa menuggu duatigaplohmenet before pizza sampai. kalau perut aku tak keluar lagu indie, aku tak kesah sangat nak tunggu sampai tigaplohjam sekalipon, tapi dah berbunyik ni, kira tahap gaban dah ni,



ada sebab kenapa aku buat gambar ni jadi cam ni.





datang jerr soup aku sebat dulu. ntah macam mana soup tu buleh abes sekelip mata..psstt aku rasa kan dorang sengaja serve soup tu sikit kat aku kot kehkehkeh..selalu tak pernah habess pon soup tuh.






then datang pulak Mocha Frappe ni, tapi pizza nya tetap tak kunjung tiba kan..dush-dush.






tunggu punya tunggu last-last Mocha aku dah nak habes, baru la pizza nak sampai!






yang hujung tu tangan aku kot..laju kan gerak, samapi cam tak leh capture.


ni adik aku yang choose, kami selalu mengalah ngan dia, pilih jerr apa yang dia nak as long as tak dak ayam, sebab mak aku tak makan ayam. this time more chessy seh..dah tu topping harus la chezzy pepperoni jerk sebab hawaiian ngan chicken confirm-confirm ada ayam!


sebenarnya satu slice pon dah kenyang kot, tu pon dah cukup buat aku rasa perut ni dah berboyot macam sembilan bulan..perrgghh kenyang giler. tadi sebelum hadap muka dah macam polong kena gatung kot aku tapi tetap maintain ayu seh sebab waiter yang amek order hensem!


kehkehkeh..ok ok aku tipu ja part waiter hensem! tak dak yang hensem pon!


out of topic jap. aku rasa ada orang tu tak senang duduk kot sebab dia ada buat sumthing yang aku rasa macam pelik jerr tadi, well tak kesah ah, bukan aku cari pasal kot..eh Bintang Hati tomorrow macam nak tengok H P la, and yess about orang tu kan, I dunno macam mana I buleh bertahan dengan dia selama ni. bagi nasehat plissh!


okeh bai!


NotaKaki : dah balik tapi still ada meeting lagik, so how la nak tengok wayang macam ni.
TENKS FOR READING


LIKE ITU MAKSUDNYA SUKA

6 comments:

ms.Teddy said...

lapar

erin azizan said...

makan.

ms.Teddy said...

pepperoni tu fevret ak..

erin azizan said...

ouch, ko tatap je la gambar ni puas2..hoho aku tau ko ngah lapo skunk ni.

ms.Teddy said...

al mengomen dr emel jek ni..lama 2 ak tgk,ad ak g mcd jup ag..terlebih rajin pulak dh..

erin azizan said...

dush2, giler kentang rajen, mekdi pepagi buta nih..alang2 tu brekpest @mekdi terus ah.