Tuesday, November 23, 2010

Thanks but no thanks.

pelik ah kau ni. kau dah tau kan yang aku tak suka benda tu yang kau bagi jugak apa hal? sengaja kan nak kasi aku bertambah emo yerk? kau suka eik tengok aku macam ni? kalau ye pon kau cuba nak tarik perhatian aku, please la weh cuba guna alternatif lain.


aku takkan layan kot benda-benda macam tu. gosh..penat kot macam ni. sumtimes kau cakap aku yang degil. yess aku admit aku memang degil, keras kepala, hati batu, segala la aku ni, tapi kan cuba sesekali kau muhasabah diri. kau pon apa kurangnnya kan..lebih kurang jerk macam aku jugak cuma bezanya kau tak express depan-depan.


sebab tu aku suka express apa aku rasa. kau seniri lebih tahu kot aku macam mana. aku tak suka nak panjangkan satu-satu hal tu. if possible aku nak terus settle, selesai time-time tu jugak. kau pulak lainkan, memang opposite habess dengan aku.


satu lagi kalau kau rasa nak tunggu, kau tunggu la sampai langit runtuh pon belom tentu aku nak mula balik. selalu pon memang aku takan mengalahkan. well kau lebih tahu semua tu. tak perlu kot aku nak jadi astro ulang tayang benda-benda ni semua.


satu jerr aku nak tau, apa yang tak kena ntah? seingat aku, aku cuba jadi yang terbaik. aku support kau bila kau down atau bila kau perlu someone aku sentiasa ada. tapi kau? 


well, all the best my dear! aku takan mengalah. kalau kau rasa nak teruk, aku boleh bagi seteruk mungkin, jangan kau ingat selama ni aku tak bertindak, aku diam then aku tak buleh la...hek kau silap kot. kita dah ada pengalaman beb! ingat aku boleh buat semua tu.


NotaKaki : you know me better, you know how bad i can be!
TENKS FOR READING


LIKE ITU MAKSUDNYA SUKA

2 comments:

Qamarul said...

pukul!!!!... wahahahaha gelak jahat

Odd Casablancas said...

Be patient Erin..