Monday, November 15, 2010

Dah sampai seratus pon, versi bangga tak ingat!

12.34 a.m.

yapp jam dah pon masuk waktu tengah malam. tapi biasa la sejak dah tak ke sekolah ni, makin hari makin lewat pulak tidur, dah tuh nak bangun pon kadang-kadang macam susah aje, err maksud aku kat sini bukan aku yang tanak bangun, tapi tu lah..bantal-bantal, tilam, serta beberapa ekor beruang peliharaan macam tak puas jerr nak bermanja ngan tuan dia yang comel ni. so nak tanak, terpaksa, terpaksa okeh...aku terpaksa la menurut kemahuan dorang, untuk tidur barang sejam dua sebelum matahari tegak di kepala.


patotnya hari ni aku dah pegy tengok wayang ngan Incik Bmw sebagai tanda beliau dah abes paper..tapi all of sudden aku terpaksa cancel our date bicosh aku ada hal, lagi pon hari ni kan sunday, aku rasa setiap hari ahad aku patot ada kat rumah, walaupon setiap hari macam hari ahad (bagi aku)..tapi still tak sama sebab hari ahad je(tu pon kadang-kadang) baru dapat tengok muka abah aku.


jadi wayangnya ditunda besok (hari ni) la, before Incik Bmw balik kampung dan seterusnya merayakan hari raya korban bersama sanak saudaranya yang terchenta..oh crap, pesal ayat aku skema maut semacam jerr ni..



oh ya satu lagi, pesal tah lately ni aku rasa semacam jerr, macam life aku yang seronok dah berakhir..pikir punya pikir..last-last baru aku tau. masalahnya aku dah tak keluar mana-mana. jumpak matahari pon sekali seminggu, the rest aku banyak spent masa kat dalam rumah, online sampai lebam!



teruk kan hidup macam ni..macam penagih, yerr ketagih pada internet. dah tu mula la meroyan sorang-sorang. hope time-time kriktikal macam cepat la blah dalam hidup aku. tak best kau tau tak?tak best! ish bukan ke bagus kalau sekolah bukak sampai bulan doblas, tak de la hidup aku sekarang ni macam penagih tak bertauliah.


bercakap pasal sekolah..oh oh dan oh aku sangat rindukan dorang, budak-budak yang selalu menceriakan hidup aku dan selalu buat aku rasa best. sampai satu tahap tu aku rasa macam dah tak mau further study sebab aku suka, aku cinta, aku ketagih, aku gian nak membebel kat depan budak-budak tu. kalau aku jadi student, of course la aku pulak yang kena bebel..uish tak sukenya!




hiks..kenyataan berani maut seh, kalau la budak-budak tu tau perangai buruk aku ni, confirm jatuh saham eden ni..keh keh keh..kat sekola sebok-sebok jerr  aku suruh dorang study hard sampai masuk unibersiti..padahal aku seniri pon malas nak study..takpe, cikgu dah pandai tak belajar pon takpe. cesh shadap Erin..lempang kang cacat sploh taun!

mamamia..lupa pulak aku nak update story pasal My Betmen. acctually aku pon dah terlupa yang tomoro Betmen dah start keja. tu pon dia call bagitau, maksud aku keja idaman dia (mebi). sesuai dengan qualification dia. hari tu dia ada bagitau WestPort hire untuk position apa ntah, tapi aku lupa laa..adeh tak kesah la position apa pon janji dia keja sudah.


ada nampak apa-apa yang macam Betmen tak?

well Betmen selamat mula bekerja yerr..jangan nakal-nakal..jangan main mata (?), jangan buas-buas..bekerjalah dengan bersungguh-sungguh..jadilah pekerja contoh..sayer bangga punya Betmen seperti awak..yerr sayer amat bangga.

ah cramp tangan!


dia adalah lagenda pelari pecut negara..err maksud aku akan datang la

ha My Beb pulak, aku tak pasti apekah motif beliau ke Kolompo semula. ntah tak tanya pon. agak pelik. dah dia tak story, takan aku nak terjah..agak kurang sopan disitu yerr. cuma yang menambahkan kepelikkan di sanubari aku..pesal dia macam rushing ajer. okeh first day dia sampai Kangar waktu pagi. and then petang tu dah bertolak ke Penang. esoknya she spent her day with me..the next day pon macam tu jugak, sampai la petang tu aku hantar dia ke Georgetown semula. so the day after aku hantar dia ke Georgetown she went back to her hometown, aku tak tau pukul berapa dia sampai..malam tu baru teringat nak text dia..tuptuptup dia bagitau dia baru sampai KL..pergh..giler la dia..marathon pusing Malaysia ape dia ni?


Princess pulak. dia ada call aku.oh oh dan oh sekali lagi. sangat rindukan dia. part yang paling rindu nak dengar ketawa dia yang bunyi keh keh keh tu sekali ngan reaction muka dan disusuli pergerakkan body dia..haa dia sorang jerr buley buat ni, aku ngan Betmen dari dulu lagi tiru tapi tak menjadik, last-last kitorang gibab kot.


dua orang makhluk tuhan paling comel..oh bangga!


oh princess awak sangat best! sentiasa buat sayer ketawa bila kita berbicara..okeh jangan salah paham, ni adalah ayat manje-manje gedik, tiada kena-mengena ngan sapa-sapa yang sudah meninggal. harap maklum.



ni pulak muka tadah penampar..



dah la malas nak mengarut dah, jumpe lagik di hari-hari esok...

NotaKaki : memang takde kena mengena ngan seratus pon. satu gi, entry ni aku type semalam..so hari ni baru publish.

tata!

TENKS FOR READING


LIKE ITU MAKSUDNYA SUKA

3 comments:

Odd Casablancas said...

Kamulah makhluk tuhan paling cooooooooooolessssstttt!

erin azizan said...

coollesst? sejuk?nyaman...oh..pluto!

Odd Casablancas said...

Yeahhhh, coolest u know.
Erin, salam Eid Adha ye..
Misssh u :)