Tuesday, November 23, 2010

Product kedua yang sangat best.

chill baby chill,


walau tengah lost kontrol, tapi productive pulak aku malam ni, pencapaian yang sangat bombastik.


while browsing around tadi, tetiba jerk teringat nak buat entry pasal kesukaan aku sekarang ni, haper lagi GIMP la. kan semalam, baru dapat produce satu product so this time aku nak tunjuk hasil yang latest.


sila paham yerr aku budak baru belajar, amek galah tolong jolokkan..uiks macam songsang je pantun ni..err ah gasak la, ni bukan pertandingan pantun sedunia, tak penting pon, yang penting ni ha aku nak tayang karya aku kat sini. keh keh keh.. karya la sangat!



sebelom

selepas

nampak tak perbezaan sebelom dan selepas di-edit?


perghh hebat ann software GIMP ni. buleh buat gambar yang real jadi macam ni. ni memang aku buat sendiri. yang penting kena banyak ikot tutorial pastu banyak main ngan tools dia. sumpah best biler dapat  hasilkan sumthing yang diluar kotak pemikiran kita. duhh bahasa pon dah skema ni.


before aku post kat sini aku ada post kat FB dulu bagi sifu komen, well result positive beb! aku tak tau pulak yang member aku si Rahim pon pakai GIMP jugak. aku rasa dia mesti lagi terer ah, sebab tu aku tanya pendapat dia. lagi pon bukan senang-senang dia nak puji orang kot..ouch bangga setahun!


lepas ni nak try buat efek "HDR" macam yang sifu cakap. nak tengok awesome ke tak.


okeh babai!
TENKS FOR READING


LIKE ITU MAKSUDNYA SUKA

1 comment:

Jelly Beku said...

wah..nie bender baru yg noks blajar